Παρασκευή 13 Απριλίου 2018

Καραλαριώτου: “Καλές οι συσκέψεις αλλά οι πολίτες ζητούν λύσεις ουσίας με συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα”

«Συσκέψεις σαν και αυτή που πραγματοποιείται, με αφορμή τα τραγικά δυστυχήματα στη συνοικία του Αγίου Γεωργίου, όπως ανάλογες και στο παρελθόν, θα πρέπει να αποτελούν εργαλεία ουσιαστικής πολιτικής με μετρήσιμες παρεμβάσεις και αποτελέσματα, και όχι να μένουν στον επικοινωνιακό χαρακτήρα τους».
Με τα λόγια αυτά, η επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο δήμο Λαρισαίων κα Ρένα Καραλαριώτου, τοποθετήθηκε στην ευρεία σύσκεψη φορέων και πολιτικών παραγόντων, που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο της πόλης, για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στην οδό Βόλου, καυτηριάζοντας ταυτόχρονα την απόφαση του δημάρχου Λαρισαίων να αποκλείσει από την συγκεκριμένη σύσκεψη το ΤΕΕ Κεντρικής & Δυτικής Θεσσαλίας.



 Η κα Καραλαριώτου άσκησε κριτική στην δημοτική αρχή για τη στάση της και στο ζήτημα του ΟΣΕ. «Ο Δήμαρχος Λαρισαίων κ. Καλογιάννης , μετα τα δυο τραγικά γεγονότα στο Μεζουρλο και στη Ν. Σμύρνη δεσμεύτηκε , σε σύσκεψη που έγινε στο Δημαρχείο , ότι σε 1,5 μήνα θα υπάρχει το πόρισμα για το τι θα πράξει ο ΟΣΕ όσον αφορά τα άμεσα μέτρα που θα ληφθούν από τον ΟΣΕ για την ασφαλή διέλευση από τις γραμμές. Σήμερα 6 σχεδόν μήνες μετα δεν έχουμε κάποια ενημέρωση. Οι δεσμεύσεις του κ. Καλογιάννη έμειναν, και πάλι, στο κενό. Δεν μπορούν να λυθούν τόσο κρίσιμα, για την πόλη, θέματα, με τέτοιες πολιτικές», σημείωσε χαρακτηριστικά.


Πηγή: onlarissa.gr