Παρασκευή 13 Απριλίου 2018

Στάση στο Αίγιο, σε όλα τα δρομολόγια, ζητά από την ΤΡΑΙΝΟΣΕ, το Επιμελητήριο Αχαΐας.


Το Επιμελητήριο Αχαΐας απέστειλε σήμερα επιστολή προς το Δ.Σ της ΤΡΑΙΝΟΣΕ ΑΕ, ζητώντας τα λεωφορεία που μεταφέρουν τους επιβάτες από την Πάτρα στο Κιάτο, να κάνουν στάση στο Αίγιο.

Η επιστολή έχει ως εξής:

Κύριοι,

Όπως γνωρίζετε η ΤΡΑΙΝΟΣΕ εξυπηρετεί με Λεωφορεία τους επιβάτες της από Πάτρα, ώστε να χρησιμοποιούν τον προαστιακό σιδηρόδρομο των Αθηνών από το Σταθμό του Κιάτου.
Διαπιστώνουμε ότι γίνονται 10 δρομολόγια Λεωφορείων ημερησίως. Από αυτά 3 κάνουν ενδιάμεση στάση στο Διακοπτό για την ανταπόκριση του Οδοντωτού.
Θέλουμε να εξετάσετε τη δυνατότητα να εξυπηρετείται και το Αίγιο με μια στάση σε όλα τα δρομολόγια. Η πόλη του Αιγίου και η Αιγιάλεια γενικότερα είναι πολύ σημαντικός προορισμός, εκτιμώντας με βάση τα στοιχεία που διαθέτουμε ότι περιλαμβάνουν το 1/5 των επιχειρήσεων της Αχαΐας, με ζωηρή οικονομική και ιδιαίτερα αυξημένη την τουριστική δραστηριότητα.
Πιστεύουμε ότι η εξυπηρέτηση από την ΤΡΑΙΝΟΣΕ και της πόλης του Αιγίου, θα ήταν προς όφελος όλων, χωρίς να απαιτηθεί επένδυση εκ μέρους σας. Επιπλέον θα δημιουργούσε ξανά τη σχέση και την εμπιστοσύνη του επιβατικού κοινού προς τον σιδηρόδρομο. Είμαστε στη διάθεση σας για κάθε επιπλέον πληροφορία.


Ο Πρόεδρος
Πλάτων Μαρλαφέκας


Πηγή: thebest.gr