Σάββατο 14 Απριλίου 2018

Θερινός κινηματογράφος στο Σιδηροδρομικό Σταθμό της Καλαμάτας.

Εγκρίθηκε η εκμίσθωση χώρων εντός του Κεντρικού Σιδηροδρομικού Σταθμού Καλαμάτας για τη λειτουργία θερινού κινηματογράφου, στην προχθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου. Συγκεκριμένα, θα εκμισθωθεί χώρος εντός του κτηρίου 02 και μέρος ακάλυπτων εκτάσεων, με πλειοδοτική δημοπρασία.

Υπενθυμίζουμε ότι σε προηγούμενη ανακοίνωσή του ο Δήμος Καλαμάτας είχε αναφερθεί στο επιχειρηματικό ενδιαφέρον για τη λειτουργία θερινού κινηματογράφου στο Σιδηροδρομικό Σταθμό.
Πάνε πλέον πολλά χρόνια από τότε που τα θερινά σινεμά της Καλαμάτας έκλειναν το ένα μετά το άλλο και μια αγαπημένη καλοκαιρινή έξοδος των Καλαματιανών έμοιαζε να μπαίνει στο ιστορικό αρχείο του λάιφ-στάιλ. Το παλιό καλό θερινό σινεμά αποδείχτηκε, όμως, διαχρονική αξία, κι έτσι σήμερα φτάσαμε στην πρόταση για αναζωογόνησή του.
Τα θερινά σινεμά αποτελούν σταθερή αξία, όχι μόνο για τους φανατικούς σινεφίλ, αλλά και για εκείνους που απλώς θέλουν να ξεσκάσουν, να δροσιστούν και να χαλαρώσουν, χαζεύοντας μια ταινία κάτω από τον έναστρο ουρανό. Υπάρχει τίποτα καλύτερο για τα καυτά βράδια του καλοκαιριού που το σπίτι δε σε χωράει;
Α.Π.

Πηγή: tharrosnews.gr