Τετάρτη 14 Μαρτίου 2018

Βραβείο φαντασίας κερδίζουν οι Έλληνες οδηγοί παρκάροντας παράνομα.

Βραβείο φαντασίας αλλά και αναισθησίας κερδίζουν καθημερινά οι Έλληνες οδηγοί, παρκάροντας παράνομα, όπου τους καπνίσει εμποδίζοντας ακόμη και το τραμ. 
Πρόσφατο παράδειγμα, ένας οδηγός στο παλαιό Φάληρο που πάρκαρε πάνω στις γραμμές . 

Το άκρον άωτον της αναισθησίας.. Ο άνθρωπος έχει παρκάρει και το τραμ θέλει σώνει και καλά να περάσει από το ίδιο σημείο. Βέβαια είναι οι γραμμές του τραμ αλλά ποιος νοιάζεται για αυτό.. . Χρειάστηκε μάλιστα μια ολόκληρη ώρα μέχρι να απομακρύνει το όχημα ο γερανός.
Παράνομα παρκαρισμένα αυτοκίνητα μπλοκάρουν τους συρμούς και η τροχαία άφαντη

Στη Γλυφάδα ο συρμός του τραμ περνώντας ξυστά... "ενοχλεί" ένα φορτηγό που έχει παρκάρει στην κίτρινη διαγράμμιση, στη νέα Σμύρνη κόβουν πάρα πολύ συχνά το δρόμο διπλοπαρκαρισμένα αυτοκίνητα οπότε διακόπτουν τη διέλευση του.

Στο νέο κόσμο ένα αυτοκίνητο κινείται πάνω στις γραμμές και ο συρμός φρενάρει...Οπότε αναγκάζεται και ο οδηγός σαν πιλότος της φόρμουλα ένα να προσπεράσει.. Στην οδό Κασομούλη στο νέο κόσμο οι γραμμές του τραμ έχουν μετατραπεί σε αυτοκινητοδρόμους ενώ τα πεζοδρομία.. σε παρκινγκ.

Τα περιστατικά αμέτρητα καθώς αρκετοί οδηγοί φαίνεται πως δεν υπολογίζουν ούτε τα μέσα μαζικής μεταφοράς ούτε την ταλαιπωρία που προκαλούν στους επιβάτες. Η τροχαία όμως άφαντη...

Σε πολλές περιοχές όπως στη Γλυφάδα θα συναντήσει κανείς παρκαρισμένα πάνω στη ράμπα για τους τυφλούς ενώ συχνά η σήμανση για την απαγόρευση της στάθμευσης.

Πηγή: star.gr