Δευτέρα 19 Μαρτίου 2018

Σάλος για την απόφαση ελεγκτή να κατεβάσει από τρένο της Πάτρας ανήλικο επειδή του έλειπαν 10 λεπτά για το εισιτήριο.

Κατέβασαν ανήλικο από τον προαστιακό, επειδή του έλειπαν 10 λεπτά για να συμπληρώσει 1 ευρώ και να αγοράσει το σχετικό εισιτήριο μέσα στο τρένο.
Συνέβη την περασμένη Πέμπτη το μεσημέρι και γύρω στις 15.45, όταν ο 14χρονος γιος της κ. Σοφίας Θεοδωρακοπούλου επιβιβάστηκε από τον σταθμό του Αγ. Ανδρέα, με προορισμό το Ρίο.

Οταν ο ελεγκτής έφθασε στον 14χρονο, ο ανήλικος αναζήτησε τα χρήματα στην τσέπη του, τα οποία ωστόσο ήταν μόλις 90 λεπτά. Το εισιτήριο κόστιζε 1 ευρώ. Ο 14χρονος όσο κι αν έψαξε δεν μπόρεσε να βρει πάνω του ακόμη 10 λεπτά. Τότε ο ελεγκτής του είπε πως στην επόμενη στάση, κατεβαίνει!
Το τελευταίο διάστημα έχει αλλάξει η πολιτική της εταιρίας σχετικά με την αγορά εισιτηρίων και πλέον δεν γίνεται μέσα στο τρένο από τον ελεγκτή αλλά μόνο προκαθορισμένα σημεία. Το να κατεβάσουν έναν ανήλικο ωστόσο στη μέση του πουθενά, εξαιτίας 10 λεπτων που έλειπαν για να συμπληρώσει 1 ευρώ, προκαλεί το αίσθημα των πολιτών και ειδικότερα των χρηστών του προαστιακού, που έχουν αγκαλιάσει το τρένο, σαν βασικό μέσο μεταφοράς.

Η μητέρα του ανήλικου, έχει ήδη συμπληρώσει ηλεκτρονική φόρμα παραπόνων για το περιστατικό και αναμένει απάντηση.

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΑΝΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΣΤΗ ΦΟΡΜΑ ΠΑΡΑΠΟΝΩΝ, με παραλήπτη τον πρωθυπουργό


Γιάννης Πομώνης
Πηγή: thebest.gr