Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 2018

Αγγλία: "Συναγερμός" σε σιδηροδρομικό σταθμό στο Λονδίνο.

Μεγάλη κινητοποίηση των Αρχών Ασφαλείας. Αποκλεισμένη η περιοχή.

"Συναγερμός" σήμανε στις βρετανικές Αρχές Ασφαλείας μετά από αναφορές για "ύποπτο πακέτο", στον σιδηροδρομικό σταθμό "London's Kings", στο Λονδίνο.

Αμέσως, ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας έφθασαν επί τόπου, αποκλείοντας την κυκλοφορία στους γύρω δρόμους, σύμφωνα με όσα αναφέρει η Μητροπολιτική Αστυνομία.

Οι Πρώτες πληροφορίες ήταν συγκεχυμένες και δεν προσδιοριζόταν αν το ύποπτο αντικείμενο βρέθηκε εντός του χώρου του σταθμού ή σε κάποιον παρακείμενο χώρο.

Ωστόσο, σύμφωνα με νεότερη, επίσημη ενημέρωση από τις Αρχές, ο σταθμός λειτουργεί κανονικά και δεν χρειάστηκε να υπάρξει η παραμικρή τροποποίηση στα δρομολόγια του, επισημαίνοντας ωστόσο ότι ταξιδιώτες ίσως αντιμετωπίσουν προβλήματα και καθυστερήσεις μέχρι να φθάσουν στον σταθμό, λόγω του αποκλεισμού δρόμων.

Το ύποπτο αντικείμενο εντοπίστηκε σε διασταύρωση, δίπλα από τον Σταθμό. Στην περιοχή έσπευσαν και αστυνομικοί με σκύλους ειδικά εκπαιδευμένους στην ανίχνευση εκρηκτικών.

Τελικώς, μετά από έλεγχο των αστυνομικών αποδείχθηκε ότι δεν συνέτρεχε λόγος ανησυχίας και οι δρόμοι δόθηκαν και πάλι στην κυκλοφορία.

Πηγή: ant1iwo.com