Δευτέρα 22 Ιανουαρίου 2018

Θρίλερ στον Προαστιακό του Κορωπίου: Ρομά πήραν στο κυνήγι 15χρονο για να του πάρουν το κινητό!

 Τον κυνηγούσαν και μέσα στον συρμό

Το θράσος δύο Ρομά ξεπέρασε κάθε όριο νωρίς το απόγευμα της Κυριακής, στον σταθμό του Προαστιακού στο Κορωπί!

Όχι μόνο επιτέθηκαν και χτύπησαν έναν 15χρονο στα εκδοτήρια του σταθμού, προκειμένου να του αρπάξουν το κινητό αλλά, όπως αναφέρουν πληροφορίες του notioanatolika.gr από αυτόπτες μάρτυρες, συνέχισαν να τον παρενοχλούν ακόμη κι όταν αυτός μπήκε στο τρένο με κατεύθυνση προς τον σταθμό της Κάντζας!
Οι δυο άνδρες εξεμάνησαν όταν το παιδί αρνήθηκε να τους παραδώσει το κινητό του και τότε εκείνοι προσπάθησαν να τον ακινητοποιήσουν και του πήραν από το μπουφάν του ένα δεκάευρο που είχε.
Ο 15χρονος άρχισε να φωνάζει βοήθεια και να τρέχει προς την αποβάθρα όπου ευτυχώς υπήρχε μια οικογένεια από την οποία ο μικρός ζήτησε βοήθεια.

Παρά ταύτα οι δύο Ρομά συνέχισαν να του ζητούν επίμονα το κινητό του. Όταν έφθασε ο συρμός, το παιδί μπήκε σε αυτόν όμως μαζί του μπήκαν και οι δύο άνδρες.

Καθ' όλη τη διάρκεια της διαδρομής από το Κορωπί μέχρι την Κάντζα συνέχισαν να το παρενοχλούν απαιτώντας του το κινητό του.




Φτάνοντας στον σταθμό της Κάντζας, παρενέβησαν άλλοι επιβάτες και απείλησαν τους Ρομά ότι θα καλέσουν την αστυνομία.

Τότε μόνο οι δύο θρασύτατοι άνδρες κατανόησαν ότι θα βρίσκονταν χειρότερα μπλεγμένοι και λίγο πριν κλείσουν οι πόρτες του συρμού, βγήκαν από αυτόν!

Πηγή: athensmagazine.gr