Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου 2017

Πώς κινούνται σήμερα μετρό, Ηλεκτρικός και λεωφορεία. Ακινητοποιημένα τα τρένα.

Δεμένα θα παραμείνουν τα πλοία στα λιμάνια της χώρας

Μετ' εμποδίων θα κινηθεί το επιβατικό κοινό λόγω των στάσεων εργασίας των εργαζόμενων στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.

Το Μετρό θα λειτουργεί από τις 9 το πρωί έως τις 4 το απόγευμα, ενώ ο Ηλεκτρικός σιδηρόδρομος και το τραμ θα κινηθούν από τις 9 το πρωί μέχρι τις 9 το βράδυ.

Τα λεωφορεία και τα τρόλεϊ θα κυκλοφορούν από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ. Σημειώνεται ότι η κυκλοφορία αναμένεται να αποκατασταθεί έως τις 10:00 π.μ., ενώ τα οχήματα θα αρχίσουν να αποσύρονται από τις 20:00.

Ακινητοποιημένα θα παραμείνουν και τα τρένα και ο προαστιακός έως τα μεσάνυχτα. Όπως ανακοίνωσε η ΤΡΑΝΟΣΕ ματαιώνονται τα βραδινά δρομολόγια στον άξονα Αθήνα-Θεσσαλονίκη που αναχωρούν τα μεσάνυχτα της Τετάρτης. Οι αμαξοστοιχίες 600/601 (από Αθήνα και Θεσσαλονίκη) που αναχωρούν στις 23:55 και 23:00 αντίστοιχα, το βράδυ της Πέμπτης, θα κυκλοφορήσουν μετά τη λήξη της απεργίας. Οι επιβάτες που έχουν ήδη εισιτήρια μπορούν να επικοινωνήσουν με την εταιρία για να ενημερωθούν για τον τρόπο εξαργύρωσής τους.

Δεμένα θα παραμείνουν τα πλοία στα λιμάνια της χώρας λόγω της συμμετοχής της ΠΝΟ στην 24ωρη απεργία.

Τροποποιήσεις θα υπάρξουν επίσης στις πτήσεις της Olympic Air λόγω 4ωρης στάσης εργασίας του Πανελλήνιου Συλλόγου Πτυχιούχων Τηλεπικοινωνιακών Υπαλλήλων ΥΠΑ από τις 8 το πρωί έως τις 12 το μεσημέρι.


Πηγή: newsbeast.gr