Πέμπτη 16 Νοεμβρίου 2017

OΣΕ: Διαγωνισμός για την μίσθωση ξενοδοχειακών κλινών στη Θεσσαλονίκη.

Ο ΟΣΕ προκήρυξε διαγωνισμό για τη μίσθωση δωματίων σε ξενοδοχείο τριών αστέρων (Β’ κατηγορίας ή ανωτέρας) στη Θεσσαλονίκη, για κάλυψη αναγκών κατακλίσεως του προσωπικού του που μεταβαίνει στη συμπρωτεύουσα για υπηρεσιακούς λόγους, για χρονικό διάστημα ενός έτους.

Ο ΟΣΕ θα αναθέσει στον μειοδότη την μίσθωση 4.351 δωματίων - κλινών ανά έτος σε ξενοδοχειακό συγκρότημα για τη κατάκλιση του μετακινούμενου υπηρεσιακά προσωπικού του. Η προσφερόμενη τιμή θα αφορά το μίσθωμα ανά μονόκλινο δωμάτιο, (με εξυπηρέτηση εσωτερικού λουτρού, θέρμανσης, κλιματισμού και ψυγείου) και για το σύνολο των δωματίων-κλινών.Σε περίπτωση αύξησης του αριθμού των δωματίων εκ μέρους του ΟΣΕ υποχρεούνται οι προσφέροντες να δηλώσουν ότι θα μεριμνούν για την εξεύρεση των πρόσθετων δωματίων με τους ίδιους όρους και τιμή.

Πριν την κατακύρωση του διαγωνισμού υπηρεσιακοί παράγοντες και εκπρόσωποι της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σιδηροδρομικών, θα επισκεφθούν το Ξενοδοχείο του αναδόχου, προκειμένου να διαπιστώσουν τις προσφερόμενες υπηρεσίες και τις συνθήκες διαμονής. Η διαδικασία θα διενεργηθεί με χρήση της πλατφόρμας του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων (Ε.Σ.Η.Δ.Η.Σ.), μέσω της διαδικτυακής πύλης www.promitheus.gov.gr του ως άνω συστήματος, την 24/11/2017 και ώρα 10.00 π.μ. Η καταληκτική ημερομηνία παραλαβής των προσφορών είναι η 1/12/2017 και ώρα 10.00 π.μ.

Πηγή: tornosnews.gr