Σάββατο 25 Νοεμβρίου 2017

Αγγλία: Καβγάς στο μετρό προκάλεσε τον πανικό στο Λονδίνο -Ψάχνουν δύο άνδρες.

ΦΟΒΗΘΗΚΑΝ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΕΠΙΘΕΣΗ

Ενας καβγάς ανάμεσα σε δύο άνδρες φαίνεται πως προκάλεσε τον τεράστιο πανικό στο Λονδίνο, με αποτέλεσμα άνθρωποι να τρέχουν πανικόβλητοι και ένοπλοι αστυνομικοί να αναπτυχθούν στην περιοχή.
Οι βρετανικές αρχές δημοσίευσαν τις φωτογραφίες δύο ανδρών που πιστεύεται ότι εμπλέκονται στον καβγά στον σταθμό του μετρό Oxford Circus το απόγευμα της Παρασκευής, στο πλαίσιο των ερευνών.

Εννέα άτομα τραυματίστηκαν καθώς εκατοντάδες έτρεχαν να γλιτώσουν πιστεύοντας ότι επρόκειτο για επίθεση, πριν διαπιστώσουν ότι δεν υπήρχε λόγος ανησυχίας. Η Σοφία Σμιθ, αυτόπτης μάρτυρας στον καβγά, δήλωσε στον Guardian ότι το γεγονός προκάλεσε τον πανικό. «Νεαρά αγόρια και κορίτσια έκαναν επίθεση ο ένας στον άλλον, όλοι ούρλιαζαν και άρχισαν να τρέχουν. Βγήκα από μία έξοδο με εκατοντάδες άλλους, γυναίκες έπεφταν, παπούτσια και τσάντες με ψώνια ήταν κάτω. Ηταν απόλυτα τρομακτικό», περιέγραψε.

Οταν ο κόσμος άρχισε να βγαίνει πανικόβλητος από τον σταθμό του μετρό και το κλίμα του τρόμου εξαπλώθηκε καθώς και όσοι βρίσκονταν στον δρόμο ξεκίνησαν να τρέχουν κι αυτοί. Μέσα σε λίγα λεπτά οι σταθμοί μετρό της περιοχής είχαν κλείσει και η Σκότλαντ Γιαρντ μέσω Twitter καλούσε τον κόσμο να μπει στο κοντινότερο κτίριο και να μείνει εκεί.

Η είδηση μεταδόθηκε στόμα με στόμα, με αποτέλεσμα άνθρωποι που βρίσκονταν σε εστιατόρια και παμπ να κρύβονται σε κελάρια και καταστήματα να κλείνουν τις πόρτες τους.



Πηγή: iefimerida.gr