Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2017

Είναι αυτά τα βαγόνια τρένου του μέλλοντος;

Το τρένο Ideenzug είναι αυτό που μπορεί να ονειρεύεται κάθε επιβάτης. Πρόκειται για ένα διώροφο τρένο με πολλές ανέσεις για τους επιβάτες του το οποίο παρουσίασε η γερμανική εταιρεία Deutsche Bahn και ευελπιστεί να το θέσει στη διαθεσιμότητα του επιβατικού κοινού σε μερικά χρόνια.


Ο σχεδιασμός του δεν θυμίζει σε τίποτα τα συμβατικά τρένα που όλοι ξέρουμε, αφού διαθέτει χαρακτηριστικά που εντυπωσιάζουν. Ο επιβάτης μπορεί να περιστρέψει τη θέση του και να συνομιλήσει με τους γύρω του, επίσης να ξεκουραστεί στις κουκέτες που υπάρχουν στους επάνω χώρους, να επιλέξει ένα σνακ ή ένα ποτό από τον αυτόματο πωλητή που θα βρει σε κάποιο από τα βαγόνια, ενώ μπορεί να ασκηθεί κιόλας στο γυμναστήριο ακολουθώντας μάλιστα τις οδηγίες του γυμναστή.


Επιπλέον, έχει τη δυνατότητα να παίξει ηλεκτρονικά παιχνίδια σε κάποια από τις κονσόλες στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους και γενικά να κάνει το ταξίδι ή τη διαδρομή του πολύ ευχάριστη. Όσον αφορά τώρα αυτούς που θέλουν να εργαστούν σε υπολογιστή ή να διαβάσουν, μπορούν να επιλέξουν μία από τις θέσεις που διαθέτουν σύστημα το οποίο μειώνει τους ήχους του περιβάλλοντος, ώστε να περιορίζεται η ενόχληση όσων κάθονται σε αυτές.





Πηγή: perierga.gr