Πέμπτη 23 Νοεμβρίου 2017

ΗΠΑ: Γνωστό συγκρότημα μεταμφιέστηκε και τραγούδησε στο μετρό . Δείτε το βίντεο.


Κανείς δεν αναγνώρισε το συγκρότημα των Maroon 5 όταν τραγούδησε μεταμφιεσμένο μαζί με τον Jimmy Fallon στο μετρό της Νέας Υόρκης.

Οι Maroon 5 έκαναν μία απρόσμενη έκπληξη στους περαστικούς.

Ακολουθώντας τα βήματα της Miley Cyrus, ο κεντρικός τραγουδιστής του συγκροτήματος, Adam Levine και ο κιθαρίστας James Valentine μεταμφιέστηκαν μαζί με τον Jimmy Fallon για να τραγουδήσουν -αγνώριστοι- στο μετρό της Νέας Υόρκης.

Έμοιαζαν περισσότερο σαν hipsters, αφού φόρεσαν ψεύτικα μαλλιά, γένια, καπέλα και γυαλιά ηλίου. Ο Adam Levine και η παρέα του ξεκίνησαν να τραγουδούν το «Crazy Little Thing Call Love» των Queen, κερδίζοντας την προσοχή των επιβατών.

Όσοι περνούσαν εκείνη τη στιγμή από το σταθμό του «Rockefeller Center» στο Μανχάταν, το μέρος όπου βρίσκεται το στούντιο της τηλεοπτικής εκπομπής του Jimmy Fallon, σταμάτησαν να παρακολουθήσουν τον Adam Levine να τραγουδά στη συνέχεια Elvis Presley, χωρίς να γνωρίζουν ότι άκουγαν τον frontman των Maroon 5.

Μόλις συγκεντρώθηκαν αρκετά μεγάλο πλήθος, ο Adam Levine και ο Jimmy Fallon αποκάλυψαν την αληθινή ταυτότητά τους και ακόμη περισσότερος κόσμος έσπευσε κοντά τους για να τραβήξει μία φωτογραφία ή ένα βίντεο από την αναπάντεχη έκπληξη.

Τότε, τα δύο μέλη των Maroon 5 τραγούδησαν τη μεγάλη επιτυχία τους «Sugar», με το κοινό να ξεσπά σε φωνές και χειροκροτήματα.



Πηγή: hit-channel.com