Παρασκευή 17 Νοεμβρίου 2017

Κλείνει σήμερα το κέντρο της Αθήνας και σταθμοί μετρό λόγω των εορτασμών για το Πολυτεχνείο.

Κλειστό θα είναι από το μεσημέρι το κέντρο της Αθήνας με επίκεντρο την περιοχή του Μετσοβίου και της Αμερικανικής Πρεσβείας, λόγω των εορτασμών για την 44η επέτειο από την εξέγερση στο Πολυτεχνείο.

Στους δρόμους γύρω από το Πολυτεχνείο και έως την πλατεία Κάνιγγος θα ισχύουν έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω των εκδηλώσεων ενώ οι δρόμοι θα κλείσουν και προς την αμερικανική πρεσβεία για τη διεξαγωγή της καθιερωμένης πορείας. Τα μέτρα αφορούν την ευρύτερη περιοχή του κέντρου που περικλείεται από τις οδούς και λεωφόρους Αλεξάνδρας, Πατησίων, Σταδίου, Βασ. Σοφίας, καθώς και στις παράλληλες και καθέτους.

Με απόφαση στης ΟΣΥ τροποποιούνται δρομολόγια και στάσεις των μέσων μαζικής μεταφοράς - λεωφορεία και τρόλεϊ- στην περιοχή, ενώ με υπόδειξη της αστυνομίας θα κλείσουν και σταθμοί του μετρό. Συγκεκριμένα, ο σταθμός Μέγαρο Μουσικής θα κλείσει στις 15:00 το μεσημέρι και οι σταθμοί Σύνταγμα και Ευαγγελισμός θα κλείσουν στις 17:00 το απόγευμα. Οι συρμοί θα περνούν από αυτούς τους σταθμούς χωρίς στάση.

Πηγή: newsbeast.gr