Τρίτη 17 Οκτωβρίου 2017

Η τρομακτική στιγμή που παγιδεύτηκε μεταξύ συρμού και αποβάθρας.


Απίστευτα τυχερός στάθηκε επιβάτης που προσπάθησε να διασχίσει τις γραμμές τρένου. Εγκλωβίστηκε μεταξύ διερχόμενου συρμού και αποβάθρας και επέζησε.

Ο άγνωστος άντρας επιχείρησε να περάσει τις γραμμές όταν ξαφνικά παγιδεύτηκε μεταξύ διερχόμενου συρμού και αποβάθρας. Το τρομακτικό βίντεο από τον σιδηροδρομικό σταθμό στη βιομηχανική περιοχή Ruhr δόθηκε στη δημοσιότητα από της γερμανικές αρχές.

Στο βίντεο φαίνεται ο άντρας να διασχίζει τις γραμμές μπροστά από ένα τρένο που σταματούσε στον μικρό σιδηροδρομικό σταθμό. Πριν προλάβει ωστόσο να ανέβει στην αποβάθρα, το τρένο άρχισε να επιταχύνει καθώς έφευγε από τον σταθμό.

Ήταν τόσο κοντά στο τρένο που ο οδηγός του συρμού δεν τον είδε για να σταματήσει. Αφού χτυπήθηκε από το τρένο εγκλωβίστηκε μεταξύ συρμού και αποβάθρας.

Γλίτωσε από θαύμα – Τον χτύπησε το τρένο

Ευτυχώς κατάφερε να ανέβει στην αποβάθρα αφότου σταμάτησε ο συρμός. Υπέστη μόνο πολλαπλά κατάγματα στο πόδι του. Ο οδηγός βρισκόταν σε κατάσταση σοκ μετά το ατύχημα, αλλά κατάφερε να ειδοποιήσει τα συνεργεία διάσωσης.

Η αστυνομία δεν ανακοίνωσε πότε έγινε το τρομακτικό ατύχημα. Επισήμανε ωστόσο πως έδωσε τα πλάνα στη δημοσιότητα για να αποτρέψουν τους πολίτες να διασχίζουν σιδηροδρομικές γραμμές.

«Το μέρος και ο χρόνος δεν έχει σημασία. Θέλουμε να αποτρέψουμε τέτοια ατυχήματα. Κάθε μέρα άνθρωποι τρέχουν στις γραμμές για να κερδίσουν χρόνο», τόνισε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας του Ντόρτμουντ Volker Stall.

Πηγή: Dailymail

Πηγή: newsit.gr