Τετάρτη 25 Οκτωβρίου 2017

Τύποι ανθρώπων που πετυχαίνουμε στο μετρό!



Όσοι μετακινείστε με τα ΜΜΜ ξέρετε καλά πόσο ζόρικο είναι να βρίσκεσαι μέσα σε ένα βαγόνι με πάρα πολύ κόσμο – τις περισσότερες φορές περίεργο αλλά και ενοχλητικό. Δείτε παρακάτω τους τύπους των ανθρώπων που συναντάμε, ενοχλητικούς ή μη.




Ο φωνακλάς: Είναι πρώτος στην κατηγορία γιατί πάντα υπάρχει έστω και ένας μέσα στο βαγόνι. Συνήθως υπάρχουν περισσότεροι αλλά εμείς θα σταθούμε στον έναν. Από την στιγμή που θα μπει θα αρχίσει να φωνάζει και μπορεί να ρίξει και κάνα τσακωμό. 

Ο εφημερίδας: Eίναι ο κύριος ή η κυρία που θα μπει μέσα στο μετρό και θα αρχίσει να διαβάζει την εφημερίδα ή το βιβλίο και μπορεί να χάσει και την στάση του γιατί αυτό που διαβάζει είναι πολύ ενδιαφέρον. 

Ο τύπος που βιάζεται να μπει στο βαγόνι πριν βγει ο κόσμος: Αυτός λοιπόν είναι και ο χειρότερος. Εκεί λοιπόν που ετοιμάζεσαι να βγεις από το μετρό… τσουπ! Έρχεται κατά πάνω σου σαν χείμαρρος. 

Αυτός που κοιτάει επίμονα: Είναι ο τύπος που θα σε τρομάξει και λιγάκι. Κάθεσαι εσύ χαλαρά στην θέση σου και αυτός σε κοιτάζει με ένα δολοφονικό βλέμμα που θες να ανοίξει η γη να σε καταπιεί. 

Ο κούκλος τύπος: Όλες έχουμε δει όμορφα παλικάρια μέσα στο μετρό που μετά τους ψάχναμε στο Facebook τύπου ‘’εσύ που ήσουν στο μετρό στο Σύνταγμα το πρωί στείλε μήνυμα’’. 


Και τέλος ο… ελεγκτής: Αυτόν τον τύπο όταν τον συναντάμε μάλλον δεν θα είναι και για καλό αφού οι τύποι αυτοί ξυπνάνε το πρωί με την έκφραση ‘’ Για πάμε να κόψουμε πρόστιμα σήμερα’’. 
Με χιούμορ πάντα…



Συντάκτης: Περιστέρα Αχμάκη

Πηγή: e-magazino.gr