Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2017

Γνωρίστε την Κάτω Αχαΐα. Πανοραμικές εικόνες από διάφορα σημεία της, όπως η κεντρική πλατεία, ο σταθμός του ΟΣΕ και οι παραλίες της. Δείτε το βίντεο.


Η κωμόπολη της Κάτω Αχαΐας, γνωστή σε μας τους Πατρινούς και ως Αχαγιά, αποτελεί ένα από τα πιο γνωστά μέρη του νομού μας.

Είναι χτισμένη πάνω σε λόφο και έτσι δίνει τη δυνατότητα στους κατοίκους της και όχι μόνο να κοιτούν από ψηλά τις γύρω περιοχές, όπως την Πάτρα, αλλά και την Αιτωλοακαρνανία.

Συνδυάζει αρκετά πράγματα μαζί όπως το βουνό και τη θάλασσα ενώ σε κοντινές χιλιομετρικές αποστάσεις υπάρχουν πανέμορφες παραλίες που προσελκύουν πολύ κόσμο. Αρκετοί είναι εκείνοι που την επισκέπτονται καθημερινά είτε για δουλειά είτε για λόγους τουριστικούς όπως έκανε ο Διονύσης Βαλής ο οποίος αποτύπωσε από την εξόρμηση του στην περιοχή το παρακάτω βίντεο με πανοραμικές εικόνες της κωμόπολης αλλά και διάφορα σημεία της όπως η κεντρική πλατεία και ο σταθμός του ΟΣΕ.

Αργότερα θα δούμε πλάνα από την παραλία της Κάτω Αχαΐας όπως και από το χωριό Αλυκές, σε φθινοπωρινό κλίμα. Αν θέλετε και εσείς να βρεθείτε εκεί για μια μικρή εξόρμηση δεν σας χωρίζουν παρά 20 χιλιόμετρα.


Πηγή: patrasevents.gr