Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2017

Στο Κέντρο Ελέγχου του Μετρό: Δείτε για πρώτη φορά τα άδυτα της λειτουργίας του.

Αποτέλεσμα εικόνας για Στο Κέντρο Ελέγχου του Μετρό: Δείτε για πρώτη φορά τα άδυτα της λειτουργίας τουΟι εργαζόμενοι παρακολουθούν τα πάντα και επεμβαίνουν όταν χρειαστεί.


Στα άδυτα της λειτουργίας του Μετρό, μπήκε η κάμερα του Star. Για πρώτη φορά θα δείτε στο video πώς λειτουργεί το Κέντρο Ελέγχου, το οποίο είναι επιφορτισμένο με την ομαλή λειτουργία στους σταθμούς και τις αποβάθρες, ενώ επεμβαίνει όταν και όπου χρειαστεί.

Εκεί, 24 ώρες το 24ωρο, οι εργαζόμενοι από μια εντυπωσιακή οθόνη, συντονίζουν και επιβλέπουν ο,τι συμβαίνει στις αποβάθρες και στα τρένα.
Έχοντας τα μάτια τους ανοιχτά σε όλη τη διάρκεια της βάρδιας, οι υπάλληλοι του Κέντρου Λειτουργίας δεν εφησυχάζουν στιγμή.
Να σημειώσουμε, ότι το σύστημα λειτουργίας του μετρό της Αθήνας είναι από τα πιο προηγμένα στην Ευρώπη. Οι εργαζόμενοι στο κέντρο ελέγχου είναι οι φύλακες άγγελοι του μετρό. Φροντίζουν για την ασφαλή λειτουργία των συρμών και την ασφάλεια των επιβατών. Η δουλειά τους συνεχίζεται και όταν οι συρμοί ξεκουράζεται καθώς μετά το τελευταίο δρομολόγιο ξεκινά η συντήρηση των σταθμών και των γραμμών.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ VIDEO.

http://www.star.gr/ellada/386115/sto-kentro-elegxoy-toy-metro-deite-gia-prwth-fora-ta-adyta-ths-leitoyrgias-toy

Πηγή: star.gr/