Κυριακή 13 Αυγούστου 2017

Ηνωμένο Βασίλειο: Ιαπωνικής κατασκευής τραίνα υψηλών ταχυτήτων στους βρετανικούς σιδηροδρόμους. Δείτε εικόνες και βίντεο.

Αποτέλεσμα εικόνας για New high-speed Japanese train will shave 20 minutes off journey times between South Wales and London

Έφτασε το βράδυ της Πέμπτης στο σταθμό Carmarthen το πρώτο από τα 59 τραίνα υψηλών ταχυτήτων που κατασκεύασε η ιαπωνική πολυεθνική εταιρεία Hitachi για λογαριασμό των βρετανικών σιδηροδρόμων. Τα νέα σύγχρονα τρένα θα δρομολογηθούν στην γραμμή μεταξύ της Δυτικής Ουαλίας και του Λονδίνου μειώνοντας τον χρόνο ταξιδιού κατά είκοσι λεπτά.
Τα νέα τρένα, τα οποία έχουν σχεδιαστεί για να αντικαταστήσουν τα υπάρχοντα τρένα InterCity 125 ως μέρος του προγράμματος Intercity Express της κυβέρνησης του Ηνωμένου Βασιλείου, θα διαθέτουν περισσότερα καθίσματα και τραπέζια, μεγαλύτερο χώρο για τα πόδια, μεγαλύτερες τουαλέτες, βελτιωμένο κλιματισμό και καλύτερο Wi-Fi.
Επίσης τα νέα τρένα, που ονομάζονται "αετοί" θα είναι 25 τοις εκατό μεγαλύτερα και επομένως θα είναι σε θέση να εξυπηρετήσουν 25 τοις εκατό περισσότερους επιβάτες.
Το σύνολο του προγράμματος Intercity Express αναμένεται να κοστίσει £ 5,7 δισ.

Η νέα Hitachi εκπαιδεύει σύντομα για να εξυπηρετήσει τη διαδρομή Swansea προς Λονδίνο Paddington
Η νέα Hitachi εκπαιδεύει σύντομα για να εξυπηρετήσει τη διαδρομή Swansea προς Λονδίνο Paddington






Επιμέλεια: "Σ.Ν."
Πηγή: walesonline.co.uk