Τρίτη 27 Ιουνίου 2017

Κ. Καραμανλής: Χωρίς κλιματισμό κυκλοφορούν συρμοί μετρό και ηλεκτρικού

Κ. Καραμανλής: Χωρίς κλιματισμό κυκλοφορούν συρμοί μετρό και ηλεκτρικούΕρώτηση κατέθεσε ο βουλευτής Σερρών και Τομεάρχης Υποδομών και Μεταφορών της Νέας Δημοκρατίας, Κώστας Καραμανλής για την απουσία κλιματισμού στους συρμούς του Μετρό και του Ηλεκτρικού.


Όπως αναφέρει στο κείμενο της ερώτησης, “σύμφωνα με καταγγελίες επιβατών που είδαν το φως της δημοσιότητας, τις τελευταίες ημέρες αρκετοί συρμοί τόσο του μετρό, ιδίως αυτοί που κατευθύνονται από και προς το αεροδρόμιο, όσο και του ηλεκτρικού, δεν διαθέτουν κλιματισμό”.

Συνεχίζει λέγοντας πως “η κατάσταση αυτή, ιδίως σε μια περίοδο που στην Αθήνα επικρατούν ιδιαιτέρως υψηλές θερμοκρασίες, μόνο ως προβληματική μπορεί να χαρακτηριστεί, μια που όχι μόνο ταλαιπωρεί τους επιβάτες, αλλά εκθέτει και τη χώρα μας διεθνώς”.

Ο Κώστας Καραμανλής ζητά να ενημερωθεί από τον Υπουργό Υποδομών τα παρακάτω:
1. Πότε διαπιστώθηκαν τα εν λόγω προβλήματα στους συρμούς του μετρό και του ηλεκτρικού και ποιες ενέργειες έγιναν για την επίλυση τους;
2. Σε περίπτωση που πρόκειται περί βλάβης, πότε παραγγέλθηκαν τα ανταλλακτικά και πότε αυτά παραδόθηκαν;
3. Με δεδομένου ότι είμαστε στην αρχή του καλοκαιριού, αν μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα παρουσιαστούν κι άλλα αντίστοιχα προβλήματα, πώς σκέπτεστε να τα επιλύσετε με τρόπο άμεσο, χωρίς να ταλαιπωρηθούν τόσο οι Έλληνες όσο κι οι ξένοι επιβάτες;