Πέμπτη 22 Ιουνίου 2017

Πάτρα:Συνάντηση Ποταμιού με ΟΛΠΑ για το τρένο.

Πάτρα:Συνάντηση Ποταμιού με ΟΛΠΑ για το τρένοΜε τον πρόεδρο του ΟΛΠΑ κ. Νίκο Κοντοέ, συναντήθηκαν την Πέμπτη 22 Ιουνίου στελέχη του Ποταμιού Αχαΐας για το ζήτημα του τρένου. Ο κ. Κοντοές ενημέρωσε για τη θέση του ΟΛΠΑ πάνω στο ζήτημα, για τα πλεονεκτήματα της πρότασης που προκρίνει ο οργανισμός, αλλά και τα ευρύτερα προνόμια που θα εξασφαλίσει η έλευση του τρένου στην Πάτρα.

Τα μέλη του Ποταμιού είχαν την ευκαιρία να έχουν μια πολύωρη και εποικοδομητική συζήτηση με τον κ. Κοντοέ, τον οποίο ευχαρίστησαν θερμά, τόσο για τη φιλοξενία του, όσο και για την ιδιαίτερα θετική του στάση ως προς το ζήτημα της έλευσης του τρένου στην πόλη.
Όπως τόνισαν χαρακτηριστικά, «Το Ποτάμι παρακολουθεί το ζήτημα στενά, έχοντας ως στόχο τη διαφύλαξη των συμφερόντων της Πάτρας. Είναι ένα πάγιο αίτημα της πόλης και προάγγελος ουσιαστικής ανάπτυξης. Οφείλουμε να είμαστε ρεαλιστές, να βλέπουμε μπροστά και να ενώσουμε τις δυνάμεις μας, ώστε να μπουν τα θεμέλια για μια σύγχρονη ευρωπαϊκή πόλη».
Αξίζει να σημειωθεί ότι το ερχόμενο διάστημα θα συνεχιστούν οι επαφές της επιτροπής για το τρένο του Ποταμιού Αχαΐας, με σχετικούς με το θέμα φορείς, ώστε σύντομα να παρουσιαστεί στο ευρύ κοινό η πρόταση του κινήματος.

*Στη φωτογραφία διακρίνονται από αριστερά οι κ. Νίκος Κοντοές,, Ζαχαρίας Χρήστου, Ηλίας Κυριακόπουλος, Ανδρέας Κοσμάτος, Απόστολος Υφαντής

Πηγή: pelop.gr