Τρίτη 13 Ιουνίου 2017

Τι λέει ο «μηχανοδηγός» Τσανγκ για τον σάλο που προκάλεσε οδηγώντας το τραίνο.

Αποτέλεσμα εικόνας για ο «μηχανοδηγός» ΤσανγκΛίγο καιρό μετά από την αποχώρησή του από το Survivor ο Ορέστης Τσάνγκ κατάφερε να στρέψει πάνω του τα φώτα της δημοσιότητας. Όχι όμως εξαιτίας των ικανοτήτων του στο παιχνίδι επιβίωσης αλλά λόγω των… οδηγικών του «περιπετειών».


Μετά τον σάλο που ξέσπασε, με τη φωτογραφία που φαίνεται πως ο Τσανγκ οδηγάει έναν συρμό του ηλεκτρικού σιδηροδρόμου, ο παίχτης του ριάλιτι επιβίωσης έδωσε την δική του εξήγηση για το περιστατικό.
Μιλώντας στην εκπομπή του «Μακεδονία TV» Όλα καλά, και στην Αγάθη Ράντη για το γεγονός, έδειξε τον εκνευρισμό του που το ζήτημα πήρε τέτοια έκταση.

«Χρησιμοποιώ τα Μέσα Μεταφοράς όπως όλος ο κόσμος. Δεν είμαι celebrity. Πήγα σε αυτό το παιχνίδι που λέγεται Survivor για να ζήσω την εμπειρία. Δεν πήγα ούτε για να βγάλω λεφτά, ούτε για γίνω τηλεπερσόνα. Δεν έχει τίποτα το Survivor για να ασχοληθούν; Πρέπει να ασχολούνται με τον Τσανγκ;», είπε.

Η διαφορά όμως είναι πως ο υπόλοιπος κόσμος που χρησιμοποιεί τα ΜΜΜ το κάνει μέσα από τα βαγόνια και όχι από τη θέση του οδηγού.

Ο πρώην παίκτης του Survivor είχε ποστάρει στον προσωπικό του λογαριασμό βίντεο στο οποίο τον έδειχνε να βρίσκεται στο τιμόνι συρμού του ηλεκτρικού σιδηρόδρομου, προκαλώντας αντιδράσεις καθώς τέθηκε ζήτημα ασφάλειας του επιβατικού κοινού.

Αποτέλεσμα της πράξης αυτής ήταν να τεθεί σε διαθεσιμότητα η οδηγός του τραίνου, που επέτρεψε στον Τσανγκ να οδηγήσει το τραίνο.



Πηγή: paraskhnio.gr