Παρασκευή 9 Ιουνίου 2017

Σε σιδηροδρομική διάβαση στην Θεσσαλονίκη: Γυναίκα γλύτωσε τον θάνατο δευτερόλεπτα πριν περάσει το τραίνο!

Στην κυριολεξία είδε το χάρο με τα μάτια της, γυναίκα που επιχείρησε να περάσει σιδηροδρομική διάβαση στην Θεσσαλονίκη και ήρθε αντιμέτωπη με διερχόμενη αμαξοστοιχία.
Συγκεκριμένα, γυναίκα που κατέβηκε σε στάση της οδού Μοναστηρίου μαζί με μια φίλη της, επιχείρησε να διέλθει από την σιδηροδρομική διάβαση της Αγίας Παρασκευής στην Μενεμένη, ενώ πλησίαζε το τραίνο χωρίς να το αντιληφτεί, βρέθηκε μπροστά του και ως εκ θαύματος ενστικτωδώς έκανε πίσω και γλύτωσε την ζωή της. 

Παρά το μεγάλο σοκ που υπέστη κάλεσε την αστυνομία για να διαπιστωθεί αν τα ηχοφωτεινά σήματα και οι μπάρες λειτουργούσαν κατά την διέλευση της. Όπως είπε η ιδία η παθούσα, η αστυνομία διαπίστωσε βλάβη στα ηχοφωτεινά συστήματα προειδοποίησης. 
Το περιστατικό συνέβη χθες στις 13:45 το μεσημέρι στην σιδηροδρομική διάβαση της οδού Αγίας Παρασκευής Μενεμένης .

Τι διαπιστώσαμε
Τα «Σ.Ν.» πήγαν στην σιδηροδρομική διάβαση Μενεμένης και διαπιστώσαν ότι: από πλευράς Μοναστηρίου φωτοσήμανση δουλεύει κανονικά χωρίς όμως το προειδοποιητικό ήχο. Από πλευράς Μενεμένης τα φωτοσήματα δουλεύουν αλλά ο ήχος είναι χαμηλός. Οι μπάρες δουλεύουν κανονικά εκτός μιας που είναι εδώ και εβδομάδες σπασμένη και ριγμένη στο έδαφος.


Επιμέλεια: Χρήστος Γιαννακίδης