Πέμπτη 15 Ιουνίου 2017

ΗΠΑ: Θυμήθηκε το τρένο.

O Mπιλ ντε Μπλάσιο με το Ατρόμητο Κορίτσι. AP Photo/Bebeto Matthews


Ο δήμαρχος της Νέας Υόρκης Μπιλ Ντε Μπλάσιο την Τετάρτη παράτησε το θωρακισμένο SUV με το οποίο ταξίδευε καθημερινά από την έπαυλή του στο Μανχάταν για να γυμναστεί στο Παρκ Σλοπ του Μπρούκλιν και εισήλθε στο τρένο της γραμμής «C» για να γευτεί τις συνέπειες της ανικανότητάς του και των συνεργατών του.

Τα βαγόνια ήταν ασφυκτικά γεμάτα και επειδή δεν υπήρχε χώρος ούτε στο πρώτο και ούτε στο δεύτερο, επιβιβάστηκε στο τρίτο και οι φωτογραφίες και τα σχόλια των Νεοϋορκέζων κατέκλυσαν το διαδίκτυο.

Πρόκειται για μια κίνηση εντυπωσιασμού λόγω της πίεσης που δέχεται από τους Δημοκρατικούς και Ρεπουμπλικανούς υποψήφιους.

Οσο πλησιάζει ο χρόνος προς τις προκριματικές και τις γενικές εκλογές του Νοεμβρίου όλο και πιο συχνά θα βλέπουμε τον δήμαρχό μας να προσποιείται ότι η εξυπηρέτηση των πολιτών συμπεριλαμβάνεται στις προτεραιότητές του.

Οσο πλησιάζει ο χρόνος άλλο τόσο θα προσπαθεί με τέτοιου είδους κινήσεις να μεταπείσει τους ψηφοφόρους του Δημοκρατικού Κόμματος που έχουν ήδη αποφασίσει να του στερήσουν με κάθε τρόπο το δικαίωμα της επανεκλογής.

Συντάκτης: Δ.Τ.
Πηγή: ekirikas.com