Δευτέρα 29 Μαΐου 2017

Συγκέντρωση την Τετάρτη για να σφυρίξει πάλι το Τραίνο στην Αργολίδα …



Συγκέντρωση υπέρ του αιτήματος για επαναλειτουργία της γραμμής του τρένου από Κόρινθο μέχρι Ναύπλιο διοργανώνεται στο Ναύπλιο.
Την εκδήλωση διοργανώνει η Πρωτοβουλία Πολιτών για την Επαναλειτουργία Τώρα του Τραίνου στην Αργολίδα.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της Πρωτοβουλίας:

“Ο ερχομός του Υφυπουργού Μεταφορών στο Ναύπλιο και η μελέτη βιωσιμότητας που ο ΟΣΕ ετοιμάζει για την σιδηροδρομική γραμμή της Αργολίδας είναι αποτελέσματα της συσπείρωσης και των παρεμβάσεων που σημείωσε η Πρωτοβουλία Πολιτών για την Επαναλειτουργία Τώρα του Τραίνου στην Αργολίδα.
Μέχρι την συγκέντρωση της Τετάρτης στο Ναύπλιο και για να αποκτήσει τη μεγαλύτερη προσέλευση κόσμου, έχουν προγραμματιστεί συναντήσεις με τους λίγους κοινωνικούς φορείς που δεν έχουν δηλώσει την συμπαράσταση τους στην επαναφορά του τραίνου.
Ήδη, δεχόμαστε μηνύματα φίλων του τραίνου από όλη την Ελλάδα που θα έλθουν στην συγκέντρωση στις 31/5 θεωρώντας πως είναι η κατάλληλη στιγμή για να γίνει το όνειρο πραγματικότητα.
Εδώ και τώρα να δεσμευτεί το Υπουργείο Μεταφορών σε χρονοδιάγραμμα δεσμευτικών ενεργειών, δηλαδή “οδικό χάρτη” για την επαναφορά του τραίνου καθώς και στην εξασφάλιση της χρηματοδότησης για την ανάκτηση της γραμμής”.

Δείτε σε αυτή την ανάρτηση το βίντεο του VDmedia webTv από την σημερινή συνέντευξη τύπου για την παραπάνω εκδήλωση.



Πηγή: argonafplia.gr