Τετάρτη 17 Μαΐου 2017

Ντελιβεράς παρέδωσε πίτσα σε... τρένο!


Με το φαγητό δεν παίζουμε και ο συγκεκριμένος ντελιβεράς το γνωρίζει πολύ καλά, καθώς μετράει 17 χρόνια σε αυτή τη δουλειά.
Μπορεί κάποιοι να σνομπάρουν τους ντελιβεράδες, όμως το επάγγελμα αυτό μπορεί να σου φτιάξει το βράδυ ή να στο χαλάσει τελείως.
Για αυτό και όσοι δουλεύουν σε αυτό τον τομέα, οφείλουν να είναι πολύ προσεκτικοί, καθώς με την... πείνα του πελάτη δεν πρέπει να παίζει κανείς.

Ο Τζίμι Λίρι το γνωρίζει καλά αυτό, καθώς μετράει 17 χρόνια στον χώρο και ο επαγγελματισμός αποτελεί το βασικό του χαρακτηριστικό. Έτσι, όταν στο κατάστημα του Dom Pizza έσκασε η παραγγελία από ένα τρένο που αντιμετώπιζε μηχανικό πρόβλημα και είχε μείνει κολλημένο στη μέση της διαδρομής από τη Νέα Υόρκη στην Ουάσιγκτον, ήξερε οτι ήρθε η ώρα να αποδείξει για ακόμη μία φορά πόσα καλά κάνει τη δουλειά του.

Τα δύο κουτιά ετοιμάστηκαν και ο Τζιμ ξεκίνησε για την παράδοση... Το μέρος όμως που βρισκόταν το τρένο, δεν ήταν και τόσο προσβάσιμο, καθώς μπορεί να ήταν εντός των ορίων του Νιούπορτ, αλλά έπρεπε να μπει μέσα από αυλές σπιτιών, να κατέβει ένα μικρό λοφάκι και να περάσει ένα μικρό ρεματάκι, προκειμένου να φτάσει στον... προορισμό του.

Κάτι που τελικά έκανε, ικανοποιώντας την όρεξη των επιβατών που έμειναν στο συγκεκριμένο μέρος για περίπου 3 ώρες. Το καλό στη συγκεκριμένη περίπτωση, είναι πως η προσπάθεια του ανταμείφθηκε, καθώς πήρε φιλοδώρημα αξίας 32 δολαρίων.

Εύγε στον ντελιβερά, εύγε και στους επιβάτες...

Πηγή: gazzetta