Κυριακή 28 Μαΐου 2017

Χωρίς τραίνα από την Τρίτη λόγω κινητοποιήσεων.

Η ΠΕΠΕ αποφάσισε να προχωρήσει σε επαναλαμβανόμενες στάσεις εργασίας την Τρίτη 30 και την Τετάρτη 31 Μαΐου και σε 24ωρη απεργία την Πέμπτη 1 Ιουνίου



Χωρίς τραίνα θα μείνει η χώρα από την Τρίτη 30 Μαΐου έως και την Πέμπτη 1η Ιουνίου, λόγω απεργιακών κινητοποιήσεων της Πανελλήνιας Ένωσης Προσωπικού Έλξης (ΠΕΠΕ), που οδήγησε την ΤΡΑΙΝΟΣΕ στην απόφαση να καταργήσει τα δρομολόγια αυτές τις ημέρες.

Όπως σημειώνει σε ανακοίνωσή της η ΤΡΑΙΝΟΣΕ, με εξώδικό της η ΠΕΠΕ έκανε γνωστή την απόφασή της να προχωρήσει σε επαναλαμβανόμενες στάσεις εργασίας την Τρίτη 30 και την Τετάρτη 31 Μαΐου και σε 24ωρη απεργία την Πέμπτη 1 Ιουνίου. Σύμφωνα με την εταιρεία, επειδή οι επαναλαμβανόμενες στάσεις εργασίας, σε συνδυασμό με την απεργία, ουσιαστικά επιφέρουν την κατάργηση των δρομολογίων, η διοίκηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ σεβόμενη το επιβατικό κοινό και τους πελάτες της και προκειμένου να τους προφυλάξει από την ταλαιπωρία, αναστάτωση και σύγχυση που θα επιφέρουν οι κινητοποιήσεις αυτές, αποφάσισε την κατάργηση όλων ανεξαιρέτως των δρομολογίων για τις παραπάνω ημερομηνίες.

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ εκφράζει, προς το επιβατικό κοινό και τους πελάτες της, τη λύπη της για την απόφασή της αυτή. “Στις ιδιαίτερα δύσκολες οικονομικά συνθήκες για τους συμπολίτες μας, με δεδομένο ότι το τρένο εξακολουθεί να είναι το πιο φθηνό και το πιο ασφαλές μεταφορικό μέσο”, καταλήγει στην ανακοίνωσή της.


Πηγή: makthes.gr