Τετάρτη 17 Μαΐου 2017

Ύστατος χαιρετισμός στο Συνάδελφο Αριστείδη Καλαμπαλίκη.

Αποτέλεσμα εικόνας για Αριστειδης Καλαμπαλικης Σιδηροδρομικα ΝέαΣε κλίμα οδύνης πλήθος κόσμου, φίλοι και συγγενείς, αποχαιρέτισε στον Πολιούχο Ιερό Ναό του Αγίου Αχιλλείου της Λάρισας τον αγαπητό φίλο, συνάδελφο και συμπατριώτη Φαρσαλινό Αριστείδη Καλαμπαλίκη. Στο «τελευταίο αντίο» βρέθηκαν και τίμησαν τον εκλιπόντα πολλοί Συνάδελφοι Σιδηροδρομικοί, εργαζόμενοι, Συνταξιούχοι, μεταταγέντες από Λάρισα, Αθήνα, Θεσ/νίκη, Βόλο, Καρδίτσα, Τρίκαλα κλπ.

Έφυγε από κοντά μας ένας εξαίρετος άνθρωπος, αξιαγάπητος, καλοπροαίρετος, εκτιμώμενος ιδιαίτερα από όλους μας, έβαλε δε με την παρουσία του τη δική του σφραγίδα στην κοινωνία του ΟΣΕ και της Λάρισας. Ήταν άνθρωπος ευσυνείδητος, άριστος συνάδελφος στα καθήκοντά του, ανεπανάληπτος οικογενειάρχης, στοργικός σύζυγος και ιδανικός πατέρας, χαρακτηριστικά τα οποία επιβεβαίωσαν όλες οι ευχές για καλό ταξίδι και καλό Παράδεισο. 

Εκφράζουμε τα θερμά συλλυπητήριά μας στην οικογένειά του με την ευχή ο Ύψιστος να τους δώσει παρηγοριά και υγεία για να τον θυμούνται πάντα και να ξεχάσουν το τραγικό γεγονός. 

Αιωνία η μνήμη σου, αγαπητέ φίλε, συνάδελφε, συμπατριώτη και να είναι ελαφρύ το χώμα της Λαρισινής γης που σε σκέπασε.

                       Γιάννης Πολυμέρου
Πρόεδρος Συλλόγου «ΑΓΙΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ» Λάρισας