Κυριακή 28 Μαΐου 2017

ΗΠΑ: Γυναίκα δηλώνει ερωτευμένη με... σταθμό τρένου! Δείτε εικόνες και βίντεο!

Πρωτότυπο όσο και... στενάχωρο, γυναίκα στην Καλιφόρνια αποκαλύπτει πως αισθάνεται αγάπη για έναν σταθμό τρένο, με τον οποίο μάλιστα συνευρίσκεται ερωτικά στο... μυαλό της.

Είναι απ' αυτά που ακούς και δεν μπορείς παρά να γελάσεις ή να στεναχωρηθείς. Σε κάθε περίπτωση, για την Κάρολ από το Σαν Ντιέγο της Καλιφόρνια, τα αισθήματά της για τον σταθμό τρένου της πόλης της είναι σοβαρά. Ο έρωτας άλλωστε όλα τα νικά...


Η Κάρολ δηλώνει «τρελά ερωτευμένη» με τον σταθμό, φιλώντας τους τοίχους, ανεβάζοντας φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ενώ δεν κρύβει πως τον έχει παντρευτεί κιόλας.

«Τα φτιάξαμε μόλις το 2011, αλλά ήμουν ερωτευμένη μαζί του από μικρό παιδί. Η μέρα του γάμου μας ήταν η πιο ευτυχισμένη της ζωής μας (σ.σ πρώτο πληθυντικό). Τον αγκαλιάζω και τον φιλάω και νιώθω πως με φιλάει πίσω. Δεν κάνω σεξ φυσικά μαζί του σε κοινή θέα, δεν θα ήταν σωστό, ωστόσο αυτό συμβαίνει στο μυαλό μου»...
Όταν ρωτήθηκε για το αν έχει αισθανθεί ποτέ έτσι για άνδρα, απάντησε κάθετα: «Είχα σχέση για 18 μήνες, όμως δεν πήγαινε καλά. Τώρα ξέρω πως η σχέση μου δεν θα με εγκαταλείψει ποτέ. Μου το έχει πει».

Όσο για το πως γνωρίστηκαν, ήταν παραπάνω από αποκαλυπτική: «Ήταν μερικά χρόνια πριν, όταν ακούμπησα πάνω σε έναν τοίχο του. Ένιωσα κατευθείαν την ενέργεια. Παραλίγο να έρθω σε οργασμό, φοβήθηκα πως θα με καταλάβαιναν»!




Πηγή: gazzetta.gr