Σάββατο 29 Απριλίου 2017

Μεγάλο Εμπορευματικό Κέντρο στη Λάρισα προωθεί ο ΟΣΕ.


Στην περιοχή Κουλουρίου, κοντά στο Ζαχάρεως.

Την πρόθεση του ΟΣΕ για κατασκευή μεγάλου εμπορευματικού κέντρου στη Λάρισα, επιβεβαίωσαν ο πρόεδρος του ΟΣΕ κ. Γεώργιος Αποστολόπουλος και ο διευθύνων σύμβουλος του Οργανισμού κ. Κώστας Πετράκης, μιλώντας σε δημοσιογράφους.

Τα υψηλόβαθμα στελέχη του ΟΣΕ, αναφέρθηκαν σε όλα τα ανοικτά θέματα που απασχολούν τον Οργανισμό και μεταξύ άλλων τόνισαν ότι στα πλάνα το ΟΣΕ είναι η δημιουργία μεγάλων εμπορευματικών κέντρων σε Θριάσιο (ήδη δρομολογείται), Λάρισα και σε Αλεξανδρούπολη και 8-10 μικρότερων.

Υπενθυμίζεται πως εδώ και καιρό ο δήμαρχος Λαρισαίων Απόστολος Καλογιάννης, βρίσκεται σε επαφές με τα στελέχη του ΟΣΕ για την προώθηση του ζητήματος της λειτουργίας Εμπορευματικού Κέντρου.

Η επιλογή της διοίκησης του ΟΣΕ, καταδεικνύουν τη δυναμική της Λάρισας, ενώ είναι προφανή τα οφέλη για την τοπική οικονομία από τη λειτουργία ενός μεγάλου εμπορευματικού κέντρου.

Σημειώνεται ότι ο μέχρι τώρα σχεδιασμός του ΟΣΕ, προβλέπει την κατασκευή του Εμπορευματικού Κέντρου σε έκταση στην περιοχή του Κουλουρίου και κοντά στο πρώην εργοστάσιο Ζάχαρης.

Πηγή: thessaliatv.gr