Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2017

ΕΝΤΑΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΜΕ ΜΕΤΡΟΠΛΗΚΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΕΣ. ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ.

Αποτέλεσμα εικόνας για Ενταση στο δημοτικο συμβουλιο απο μετροπληκτουςΟι καταστηματάρχες κατηγόρησαν την Αττικό Μετρό ότι δεν έχει δώσει λύση εδώ και 9 χρόνια στα αιτήματά τους 
- Τι δήλωσε ο δήμαρχος Γιάννης Μπουτάρης


«Θερμή» υποδοχή κατά την έναρξη του δημοτικού συμβουλίου, επεφύλαξαν στον πρόεδρο του Δ.Σ. της Αττικό Μετρό Α.Ε., Γιάννη Μυλόπουλο, δύο «μετρόπληκτοι» καταστηματάρχες της περιοχής της Ανάληψης, ένα σημείο όπου οι λαμαρίνες των έργων του μετρό έχουν «κλείσει» αρκετά καταστήματα εδώ και αρκετά χρόνια.

Συγκεκριμένα, υπήρξαν ένταση και φωνές, με τα βέλη των δύο επαγγελματιών να στρέφονται κατά της Αττικό Μετρό, την οποία κατηγόρησαν ότι δεν έχει δώσει λύση εδώ και 9 χρόνια στο θέμα της μετεγκατάστασης και της αποζημίωσής τους.

Οι καταστηματάρχες έλεγαν ότι όλα αυτά τα χρόνια η εταιρεία και οι θεσμικοί φορείς κωφεύουν, ενώ κανένα από τα μνημόνια συνεργασίας δεν έχει τηρηθεί.

Οι καταστηματάρχες, κρατούσαν πανό, το οποίο απευθυνόταν στον πρωθυπουργό και έγραφε: «Κύριε πρωθυπουργέ τι θα κάνετε για μας τους επαγγελματίες που μας έχει καστρέψει το μετρό;»

Έντονη αντιπαράθεση υπήρξε μεταξύ ενός από τους καταστηματάρχες και του δημάρχου, Γιάννη Μπουτάρη, με τον τελευταίο να του ζητά να περάσει έξω από την αίθουσα.

Τελικά, τα πνεύματα ηρέμησαν με τις παρεμβάσεις του δημάρχου Θεσσαλονίκης, αλλά και του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου, Παναγιώτη Αβραμόπουλου και οι δύο καταστηματάρχες αποχώρησαν από την αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου.

Λίγο αργότερα, ο κ. Μπουτάρης, από το βήμα, ανέφερε οτι ο διαμαρτυρόμενος έμπορος φταίει γιατί όταν του δινόταν αποζημίωση για μετεγκατάσταση δεν τα δέχθηκε γιατί του φάνηκαν λίγα.



 Συντάκτης: Άννη Καρολίδου
Πηγή: voria.gr