Πέμπτη, 12 Ιανουαρίου 2017

Εταιρεία συντήρησης σιδηροδρομικού υλικού: Τα τρένα εγκλωβίστηκαν στα χιόνια, δεν πάγωσαν -Κάποιοι υποτίμησαν τον καιρό.


Τα τρένα εγκλωβίστηκαν στα χιόνια και δεν πάγωσαν, γιατί κάποιοι δεν εκτίμησαν σωστά και υποτίμησαν τις προγνώσεις για τον καιρό.

Αυτό υποστήριξε ο διευθύνων σύμβουλος της Ελληνικής Εταιρείας Συντήρησης Σιδηροδρομικού Τροχαίου Υλικού (ΕΕΣΣΤΥ), Γιώργος Αναγνωστόπουλος, μιλώντας στο ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης NORTH98.

«Τα τρένα εγκλωβίστηκαν στα χιόνια και δεν πάγωσαν και ο λόγος είναι ότι κάποιοι δεν εκτίμησαν σωστά τα καιρικά φαινόμενα, κάποιοι υποτίμησαν τις προγνώσεις για τον πάγο στη βόρεια Ελλάδα. Αυτό οφείλεται στο γεγονός όπως σημείωσε, ότι ο οργανισμός δεν είναι ενιαίος αλλά απαξιωμένος, κατακερματισμένος με αποτέλεσμα να υπάρχει κακοδιοίκηση και η μια διοίκηση να κρύβεται πίσω από την άλλη. Αν υπήρχε μια εταιρία δεν θα υπήρχε κακός συντονισμός δεν θα μπλέκονται οι αρμοδιότητες, και πρόσθεσε πως με όλες αυτές τις αντίξοες καιρικές συνθήκες τα τραίνα λειτούργησαν κανονικά στην πλειονότητας τους χωρίς προβλήματα παρά μόνο σε αυτές τις περιπτώσεις. Ο κ. Αναγνωστόπουλος ζήτησε συγνώμη για την ταλαιπωρία του επιβατικού κοινού και για τις καθυστερήσεις που σημειώθηκαν περίπου δυο ωρών σε αφετηρίες εκεί δηλαδή που υπήρχαν συνθήκες ζεστασιάς για τους επιβάτες».

Πηγή: iefimerida.gr
Εικόνα αρχείου "Σ.Ν."