Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2016

Ο ΟΑΣΑ καταδικάζει την επίθεση κουκουλοφόρων στο σπίτι του Προέδρου του ΔΣ του Οργανισμού.

Αποτέλεσμα εικόνας για οασα logoΗ Διοίκηση του ΟΑΣΑ καταδικάζει τη χτεσινοβραδυνή βίαιη επίθεση κουκουλοφόρων και τους βανδαλισμούς στο σπίτι του Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου του Οργανισμού Τάσου Ταστάνη.
Πρόκειται για μια ύποπτη και εντελώς ανεξήγητη ενέργεια η οποία δεν έχει κανένα απολύτως έρεισμα στην κοινωνία και δεν ανταποκρίνεται στο αίτημα των εκατομμυρίων πολιτών της Αθήνας για σύγχρονες, ασφαλείς και προσιτές δημόσιες αστικές συγκοινωνίες. 
Η Διοίκηση του Οργανισμού εκφράζει την αμέριστη συμπαράστασή της προς τον Πρόεδρό της και δηλώνει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο ότι παρόμοιες ενέργειες, από όπου κι αν προέρχονται, δεν πρόκειται να την πτοήσουν και να την τρομοκρατήσουν. Αντίθετα, δυναμώνουν τη βούλησή της να εντείνει με ακόμη μεγαλύτερη αποφασιστικότητα και σε συνεργασία με όλους τους εργαζόμενους του Ομίλου, την προσπάθειά της για την προάσπιση του δημόσιου χαρακτήρα των συγκοινωνιών της Αθήνας και για να υλοποιήσει αταλάντευτα το έργο της εξυγίανσης, του εκσυγχρονισμού και της αναβάθμισής τους προς όφελος του επιβατικού κοινού.