Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2016

Είπαν τελευταίο αντίο στον συνταξιούχο σιδηροδρομικό και συνδικαλιστή Χαράλαμπο Συρούκη.

Σε κλίμα θλίψεως και οδύνης συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι του, αποχαιρέτισαν του συνταξιούχο σιδηροδρομικό και συνδικαλιστή Χαράλαμπο Συρούκη που έφυγε χθες μετά από ανακοπή καρδιάς σε ηλικία 83 ετών.

Η εξόδιος τελετή πραγματοποιήθηκε στον Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδος στην Θεσσαλονίκη και η ταφή του έγινε στα νέα κοιμητήρια Αναστάσεως του Κυρίου στην Θέρμη.
Τον εκλιπόντα τίμησαν με τη παρουσία τους πολλοί συνάδελφοι του σιδηροδρομικοί καθώς και σύσσωμο το διοικητικό συμβούλιο του σωματείου Συνταξιούχων σιδηροδρομικών Β.Ε. «Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΙΣ» με επικεφαλή τον πρόεδρο τους Κώστα Περγαντόπουλο.

Εξαιρετικός άνθρωπος

Για τον θανόντα μίλησαν στα «Σ.Ν.» συνάδελφοι του οι οποίο εξήραν το έργο του τόσο κατά την διάρκεια της εργασιακής του θητείας όσο και ως συνταξιούχο συνδικαλιστή.
«Ήταν τίμιος και καλός οικογενειάρχης» μας επισήμανε ο πρόεδρος των συνταξιούχων κ. Κ. Περγαντόπουλος.
«Εμείς οι νεώτεροι που συνεργαστήκαμε μαζί του ως προσωπικό αμαξοστοιχιών είχαμε τη αμέριστη υποστήριξη και συμπαράσταση του. Σε απόπνεε σεβασμό και εκτίμηση» υπογράμμισαν άλλοι σιδηροδρομικοί.
Ο εκλιπών υπηρέτησε για πολλά χρόνια το συνδικαλιστικό κίνημα με αξιοπρέπεια και σεβασμό στην αντίθετη άποψη. Ακόμα και στις μεγάλες αντιθέσεις που εκφράζονταν μέσα στα συνδικαλιστικά όργανα, με το κύρος του κατόρθωνε να κρατά τις ισορροπίες που απαιτούσαν οι στιγμές. 
Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι ο θανών μέχρι την ώρα που έφυγε από την ζωή ήταν ενεργό μέλος του διοικητικού συμβουλίου του σωματείου «Αναγέννηση» ενώ στο τελευταίο Συνέδριο στο 14ο ήταν πρόεδρος του εξελεγκτικού συμβουλίου.
Στην μνήμη του η διοίκηση του σωματείου «Αναγέννηση» κατέθεσε χρηματικό ποσό για κοινωφελή σκοπό στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος.


Τα «Σ.Ν.» εκφράζουν τα συλλυπητήρια τους στην οικογένεια του Χαραλάμπου Συρούκη.