Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου 2016

Σας ευχαριστούμε όλους από καρδιάς!!!

Πολλά ήταν και φέτος τα ευχετήρια μηνύματα και τηλεφωνήματα που δέχτηκαν τόσο τα «Σ.Ν.» για τις εορτές των Χριστουγέννων όσο και ο διαχειριστής τους για την ονομαστική εορτή του.


Ευχετήριες κάρτες μας απέστειλαν, πολιτικοί, συνδικαλιστές, συνδικαλιστικές παρατάξεις, Σύλλογοι, επιχειρηματίες, πρώην διευθυντικά στελέχη του ΟΣΕ, συνταξιούχοι σιδηροδρομικοί, οι διοικήσεις, του ΟΣΕ και της ΤΡΑΙΝΟΣΕ και πάρα πολλοί φίλοι των «Σ.Ν.».

Μεταξύ των μηνυμάτων και τηλεφωνημάτων που δεχθήκαμε ήταν, του πρώην Διευθυντή του ΟΣΕ κ. Δημητρίου Καραπάνου, του πρώην Διευθύνοντα Συμβούλου του ΟΣΕ κ. Ιωάννη Μουρμούρη , του πρώην Διευθυντή Μακεδονίας –Θράκης του ΟΣΕ κ. Ζαχαρία Λάτσιου, του Γενικού Γραμματέα της ΓΣΕΕ και πρώην προέδρου της ΠΟΣ κ. Νίκου Κιουτσούκη, του προέδρου του ΣΣΒΕ κ. Νίκου Λάζου, των πρώην Αρχιμηχανικών του ΟΣΕ Άγγελου Σαρήπουλου και Μάνου Παναγιώτου, του Μηχανικού της ΓΑΙΑΟΣΕ κ. Βασίλη Διαμαντάκη και του επιχειρηματία κ. Ανέστη Σαχπελίδη,
Επίσης ευχές δεχτήκαμε από τους κ.κ. Νίκο Τζήκα, Νίκο Κανάκη, Ιωάννη Γιαννακκούδη, Παναγιώτη Χατζηπαναγιώτου, Ανδρέα Φανάρα, Κώστα Τσακαλίδη, Κώστα Κατραντζή, Βασίλη Πασχάλη, Αναστάσιο Λέγα, Γαβριήλ Αβραμίδη, Βασίλη Δαϊνά, Βασίλη Κωνσταντινίδη, Βασίλη Βασιλάκο, Κώστα Γιαννακίδη, Σάββα Αρσένογλου, Δημήτρη Καραϊσκο, Κοσμά Τουρασή και τις κυρίες, Ευρώπη Κωνσταντινίδου, Βασιλική Κιτσού, Χρυσούλα Πλαστήρα, Μαρία Μουμτζή, Μαρία Ρούμτσιου, Θεολογία Αλεξανδρίδου, Ελένη Χατζηγιάννη, Σοφία Αρσένογλου, και από την κ. Μάρθα Καζαντζίδου κόρη του αείμνηστου, καρδιακού μου φίλου, Χρήστου Καζαντζίδη που τόσο πρόωρα και άδικα έφυγε από κοντά μας.
Οι ευχές σας μας δίνουν δύναμη και κουράγιο να συνεχίσουμε, κάτω ομολογουμένως δύσκολες καταστάσεις, το δύσκολο έργο της ενημέρωσης. Τα «Σ.Ν.» είναι το δικό σας βήμα και οφείλεται να τα στηρίξετε για να κρατηθούν όρθια στο διάβα του χρόνου. Άλλωστε η μόνη μας ανταμοιβή είναι η δικιά σας στήριξη και αγάπη.
Κλείνοντας και ευχαριστώντας όλου σας μέσα από τα βάθη της καρδιάς μας, παραθέτουμε το μήνυμα του καλού μας φίλου Δημοσιογράφου της «Μακεδονίας» Φώτη Κουτσαμπάρη ο οποίος γράφει: 

Αγαπητέ Χρήστο,
με την ευκαιρία της ονομαστικής εορτής σου εύχομαι να είσαι υγιής και να οδηγείς πάντα την αμαξοστοιχία της ενημέρωσης με την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και την αντικειμενικότητα που σε διακρίνουν, προσθέτοντας συνεχώς νέους επιβάτες στο ταξίδι της γνώσης και της πληροφόρησης.
Χρόνια Πολλά, υγεία, ευημερία!!!


Χρόνια Πολλά σε όλους σας.
"Σιδηροδρομικά Νέα"