Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2016

Ο Σύνδεσμος Σιδηροδρομικών Βόρειας Ελλάδας συμμετέχει στην Γενική Απεργία της ΓΣΕΕ της Πέμπτης.

Σε ανακοίνωση του ο ΣΣΒΕ αναφέρει:

Ο Σύνδεσμος Σιδηροδρομικών Βόρειας Ελλάδας συμμετέχει στην Γενική Απεργία της ΓΣΕΕ την ΠΕΜΠΤΗ 8 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2016, αντιδρώντας στα σχέδια της Κυβέρνησης που οδηγούν την κοινωνία στην εξαθλίωση.

Για πολλοστή φορά ερχόμαστε αντιμέτωποι με νέες και παράλογες απαιτήσεις των δανειστών την ώρα που σηκώνουμε στις πλάτες μας δυσβάσταχτα βάρη.
Την ώρα που τα εργασιακά βρίσκονται στο στόχαστρο επικείμενων και επώδυνων αλλαγών, δίνοντας τη χαριστική βολή στους εργαζόμενους, ο προϋπολογισμός του 2017 απαιτεί νέες περικοπές σε μισθούς και συντάξεις, το νέο μεσοπρόθεσμο σχέδιο βρίσκεται προ των πυλών, το ασφαλιστικό έχει μπει στο «κάδρο» μιας νέας συμφωνίας και η φορολαίλαπα συνεχίζεται. Η δική μας θέση επιβάλλει την αντίδρασή μας, συντονισμένα και μαζικά.
Ο αγώνας μας είναι μονόδρομος και θα συνεχιστεί, μέχρι να σταματήσουν η άγρια λιτότητα, οι φοροεπιδρομές, οι κοινωνικές περικοπές, η καταστροφή κάθε εργασιακού και ασφαλιστικού δικαιώματος.
Λέμε όχι  στην  επικείμενη   ιδιωτικοποίηση της Ε.Ε.Σ.Σ.Τ.Υ, της ΤΡΑΙΝΟΣΕ αλλά και του Ο.Σ.Ε μέσω ΣΔΙΤ .
       Διεκδικούμε :

            προστασία των εργασιακών δικαιωμάτων μας
              προσλήψεις με σταθερή και πλήρη εργασία

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,
Η συμμετοχή όλων των σιδηροδρομικών στην απεργία της 8ης Δεκεμβρίου είναι μονόδρομος. Η Κυβέρνηση δεν θα σταματήσει αν δεν την σταματήσουμε.
                                    
                  ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ
ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Ο ΚΑΤΗΦΟΡΟΣ


ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ
ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ
 ΣΤΙΣ 11.00 π.μ. μπροστά στο Ε.Κ.Θ. 



Το Δ.Σ. του Σ.Σ.Β.Ε.