Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2016

Θανατηφόρα ηλεκτροπληξία νεαρού άνδρα στον σιδηροδρομικό σταθμό Διαλογής Θεσσαλονίκης.

Νεαρός άνδρας υπέστη θανατηφόρα ηλεκτροπληξία όταν ανέβηκε σε οροφή βαγονιού τραίνου που ήταν σταθμευμένο στον σιδηροδρομικό σταθμό Διαλογής Θεσσαλονίκης.


Το τραγικό γεγονός συνέβη περίπου στις 1:00 την νύχτα ενώ στο τόπο του συμβάντος αμέσως έφτασαν, η πυροσβεστική, ασθενοφόρο και η αστυνομία όπου μετά από δυο ώρες απομάκρυναν τον άτυχο νέο από το βαγόνι. Η ηλεκτροδότηση, η οποία είχε διακοπή, τέθηκε και πάλι σε λειτουργία τις πρωινές ώρες. Σύμφωνα με πληροφορίες ο νεαρός άνδρας ήταν πρόσφυγας χωρίς να γνωρίζει κανείς αν διέμενε στον παρακείμενο καταυλισμό που υπάρχει κοντά στον σιδηροδρομικό σταθμό.


Το πέρασμα.

Ο σιδηροδρομικός σταθμός Διαλογής γειτνιάζει με το καταυλισμό μεταναστών που έχει δημιουργηθεί στην περιοχή και προκειμένου να μετακινηθούν προς την πόλη διέρχονται μέσα από τις σιδηροδρομικές γραμμές αυξάνοντας τον κίνδυνο ενός ατυχήματος παρότι ο σταθμός στο μεγαλύτερο μέρος είναι περιφραγμένος, εν τούτοις υπάρχουν σημεία κυρίως δυτικά του σταθμού, που δεν έχει περίφραξη, με αποτέλεσμα να έχουν δημιουργήσει οι μετανάστες περάσματα από και προς τον καταυλισμό.

"Σιδηροδρομικά Νέα"