Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2016

Αυστραλία: Τραγικός θάνατος δύο γυναικών μπροστά στα μάτια των παιδιών τους στο Dreamworld.

Πώς εκτυλίχθηκε η τραγωδία με το τρενάκι στο θεματικό πάρκο. Δείτε φωτογραφίες και βίντεο

Μπροστά στον 10χρονο γιο της, ο οποίος από θαύμα γλίτωσε, η 42χρονη Cindy Low άφησε την τελευταία της πνοή στο τρομακτικό δυστύχημα που έγινε χθες στο θεματικό πάρκο Dreamworld της Αυστραλίας.

Συνολικά τέσσερις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στο τρενάκι Thunder River Rapids.


Η 42χρονη ήταν σε ένα βαγόνι μαζί με τον γιο της ενώ ο άνδρας της και η κόρη της ήταν σε άλλο. Σύμφωνα με τη βρετανική Mirror ένα βαγόνι κόλλησε με αποτέλεσμα αυτό της Cindy να αναποδογυρίσει. Η άτυχη γυναίκα μαζί με την Kate Goodchild, τον αδελφό της Luke Dorsett και τον Roozi Araghi σκοτώθηκαν καθώς παγιδεύτηκαν στο μηχανισμό.


«Έχω τρία παιδιά κι έχασα τα δύο, η οικογένειά μου διαλύθηκε σε μια στιγμή», δήλωσε συντετριμμένη η Kim Dorsett, μητέρα των δύο αδελφών που έχασαν τη ζωή τους στο μοιραίο τρενάκι. «Η 8 μηνών εγγονή μοθ δεν θα γνωρίσει ποτέ τη μαμά της κι αυτό μου ραγίζει την καρδιά».

Ο γιος της Cindy και η 12χρονη κόρη της Kate κατάφεραν να γλιτώσουν αλλά και οι δύο είδαν τις μαμάδες τους να σκοτώνονται μπροστά στα μάτια τους. Σύμφωνα με την αστυνομία, ήταν θαύμα που επιβίωσαν τα δύο παιδιά.

Οι έρευνες στο πάρκο συνεχίζονται καθώς η αστυνομία προσπαθεί να διακριβώσει αν το δυστύχημα οφείλεται σε κάποια δυσλειτουργία του τρένου ή ανθρώπινο λάθος.





Πηγή: newsbeast.gr