Τρίτη 23 Αυγούστου 2016

Κακοκαιρία κτύπησε τα Τρίκαλα. Προβλήματα και σε διάβαση του ΟΣΕ. Δείτε το βίντεο.


«Μετράει» τις ζημιές η πόλη των ΤρικάλωνΣημαντικές ζημιές προκάλεσε η κακοκαιρία σε περιοχές των Τρικάλων. Όπως γράφει το trikalanews.gr , δέντρα ξεριζώθηκαν στην πόλη των Τρικάλων, με άλλα να «προσγειώνονται» σε σπίτια και άλλα σε αυτοκίνητα προκαλώντας υλικές ζημιές όπως στην οδό Χασίων και Αχεώων. 
Στον κόμβο του Πύργου, οι μπάρες του ΟΣΕ έχουν πέσει δημιουργώντας πρόβλημα στην κίνηση των οχημάτων, ενώ πολλά δέντρα κατά μήκος της οδού Καλαμπάκας, έχουν λυγίσει. Η ένταση του ανέμου που συνοδεύονταν με χαλαζόπτωση, ήταν πολύ ισχυρή και μέσα σε 45 περίπου λεπτά «ισοπέδωσε» για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες μέρες, καλλιέργειες σε Δημοτικά Διαμερίσματα του Δήμου Πύλης.
Η περιοχή της Λεπτοκαρυάς και της Περδικοράχης έχουν υποστεί την μεγαλύτερη ζημιά με οικίες να έχουν πληγεί και καλλιέργειες μέχρι την Ράξα να έχουν βρεθεί στο επίκεντρο της χαλαζόπτωσης. Συνεργεία της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Τρικάλων και του Δήμου Τρικκαίων, με αλυσοπρίονα μετατρέπουν σε …καυσόξυλα όσα δέντρα δεν άντεξαν την μανία της φύσης, όπως ο πλάτανος στην κεντρική πλατεία των Τρικάλων. 

Πηγή: trikalanews.gr