Πέμπτη 23 Ιουνίου 2016

Βρετανία: Καταιγίδες και πλημμύρες στη νοτιοανατολική Αγγλία .Αναστάτωση στα δρομολόγια του μετρό του Λονδίνου.

Η πυροσβεστική υπηρεσία του Λονδίνου ανακοίνωσε ότι δέχθηκε περισσότερες από 550 επείγουσες κλήσεις εξαιτίας της κακοκαιρίας 


Σφοδρές βροχοπτώσεις στη νοτιοανατολική Αγγλία προκάλεσαν σήμερα πλημμύρες στους δρόμους και αναστάτωση στις μετακινήσεις, καθώς και το κλείσιμο δύο εκλογικών τμημάτων την ημέρα που οι Βρετανοί ψηφίζουν αν θα παραμείνουν ή όχι στην Ε.Ε.
Η βρετανική μετεωρολογική υπηρεσία ανακοίνωσε ότι το απόγευμα και το βράδυ αναμένονται και άλλες καταιγίδες στο Λονδίνο και τη νοτιοανατολική Αγγλία ενώ η Υπηρεσία Περιβάλλοντος εξέδωσε προειδοποίηση για πλημμύρες.
Αστραπές φώτισαν χθες το βράδυ τον ουρανό του Λονδίνου, συνοδευόμενες από σφοδρές βροχοπτώσεις. Αεροφωτογραφίες δείχνουν αυτοκίνητα μέσα σε νερά από πλημμύρες στην πόλη Χόρσαμ, νότια του Λονδίνου.
Η πυροσβεστική υπηρεσία του Λονδίνου ανακοίνωσε ότι δέχθηκε περισσότερες από 550 επείγουσες κλήσεις εξαιτίας της κακοκαιρίας.
Στο νοτιοδυτικό Λονδίνο, δύο εκλογικά τμήματα στον δήμο του Κίνγκστον επί του Τάμεση μεταφέρθηκαν σε άλλες τοποθεσίες αφού πλημμύρισε η περιοχή, ανακοίνωσε το δημοτικό συμβούλιο.
Αναστάτωση εξαιτίας της σφοδρής βροχόπτωσης σημειώθηκε επίσης στα δρομολόγια του μετρό του Λονδίνου και των γύρω σιδηροδρομικών δικτύων.