Τετάρτη 27 Απριλίου 2016

Γερμανία: Η νύφη το... 'σκασε λόγω Ομπάμα. Δείτε το βίντεο.

Αποτέλεσμα εικόνας για Ανόβερο: Η νύφη το... 'σκασε λόγω ΟμπάμαΤα έκτακτα μέτρα ασφαλείας λόγω της παρουσίας του Αμερικανού προέδρου στην πόλη και οι διαδηλώσεις πολιτών προκάλεσαν κυκλοφοριακό κομφούζιο με αποτέλεσμα μια νύφη να καταφύγει στο μετρό για να προλάβει τον γάμο της!H νύφη το… 'σκασε όχι γιατί δεν ήθελε να παντρευτεί απλά ήθελε να προλάβει το γάμο της. Σύμφωνα με την γερμανική εφημερίδα "Bild", η επίσκεψη του Ομπάμα στο Ανόβερο με τις διαδηλώσεις - ένα 24ωρο νωρίτερα - Γερμανών πολιτών που τάσσονταν κατά της άφιξης του Αμερικανού προέδρου, έφερε τα πάνω στους κατοίκους της γερμανικής πόλης. Τα έκτακτα μέτρα ασφαλείας αλλά και οι χιλιάδες πολιτών που είχαν ξεχυθεί στους δρόμους προκάλεσαν κυκλοφοριακό κομφούζιο. 

Το περασμένο Σάββατο, ένα 24ωρο πριν πατήσει το πόδι του ο Ομπάμα στη Γερμανία, η εικονιζόμενη νύφη αναγκάστηκε να καταφύγει στο μετρό για να προλάβει την γαμήλια τελετή. Μπαίνοντας στο μετρό, η νύφη δεν χρειάστηκε να κόψει το εισιτήριο, όπως επισημαίνει η γερμανική εφημερίδα. 

H πανέμορφη Τουρκάλα Αιντάν επέβαινε στη λιμουζίνα που είχε νοικιάσει η οικογένειά της για τις ανάγκες του γάμου. Όμως η διαδήλωση που βρισκόταν εκείνη την ώρα σε εξέλιξη προκάλεσε το αδιαχώρητο στους δρόμους. 

Έκπληκτοι οι επιβάτες της "γραμμής 7" είδαν την πανέμορφη Αιντάν να χρησιμοποιεί το μετρό για να φτάσει στην αγκαλιά του αγαπημένου της. 

"Ο γάμος είναι για όλους η καλύτερη μέρα της ζωής τους,, την οποία σχεδιάζουν μήνες ολόκληρους, αλλά μερικές φορές, δεν πάει σύμφωνα με το σχέδιο", έγραψε η νύφη στο Twitter. 

"Είχαμε κολλήσει στο δρόμο, με τις διαδηλώσεις... δεν είχαμε άλλη επιλογή από το εγκαταλείψουμε το άνετο αυτοκίνητο ". Το ευχάριστο είναι πάντως ότι η νύφη έφτασε στην ώρα της για να παντρευτεί τον αγαπημένο της. Πανευτυχής και καταϊδρωμένη...



Πηγή: protothema.gr