Παρασκευή 8 Απριλίου 2016

ΗΠΑ: Η Χίλαρι Κλίντον πήρε το μετρό στη Νέα Υόρκη για να δείξει προσιτή, αλλά προκάλεσε ένα μίνι χάος.

Η Χίλαρι Κλίντον πήρε το μετρό στη Νέα Υόρκη για να δείξει προσιτή, αλλά προκάλεσε ένα μίνι χάοςΧίλαρι Κλίντον, αναμφισβήτητα η πιο συζητημένη γυναίκα στις Ηνωμένες Πολιτείες αυτή τη στιγμή, κατέβηκε σήμερα στο μετρό της Νέας Υόρκης και σε ώρα αιχμής, επιβιβάστηκε σε ένα βαγόνι.
Δεκάδες δημοσιογράφοι, κάμερες και μερικοί άντρες ασφαλείας την συνόδευαν με αποτέλεσμα αντί για ένα φυσικό αποτέλεσμα και προσιτό ύφος, να προκαλέσει ένα μίνι χάος. 
 Όπως είπε, η τελευταία φορά που μπήκε στο μετρό ήταν πριν ενάμιση- δυο χρόνια. Αυτό ωστόσο που προκάλεσε και τα περισσότερα σχόλια από όσους ήταν εκεί, ήταν οι φορές που χρειάστηκε να περάσει την κάρτα της από το τουρνικέ προκειμένου να ανοίξουν οι μπάρες ασφαλείας στο σημείο των εισιτηρίων- χρονοκαθυστέρηση με την οποία έρχονται καθημερινά αντιμέτωποι πάρα πολλοί Νεοϋορκέζοι. «Γεια σας» φώναξε η Χίλαρι Κλίντον, όταν τελικά ανέβηκε στο τρένο στο πλήθος των πολιτών που χρησιμοποιούσαν εκείνη τη στιγμή το συρμό. Κάποιοι ζήτησαν να βγάλουν μαζί της φωτογραφία ενώ προτίμησαν απλώς να την τραβήξουν μόνη της.

Η Χίλαρι Κλίντον πήρε το μετρό στη Νέα Υόρκη για να δείξει προσιτή, αλλά προκάλεσε ένα μίνι χάος Κάποιοι απλά αδιαφόρησαν επιδεικτικά, σημειώνει το CNN. Η ίδια ωστόσο προέτρεψε όσους την συνόδευαν να κάνουν χώρο για τους επιβάτες αλλά και τους ανθρώπους του Τύπου που βρέθηκαν εκεί για να απαθανατίσουν την επίσκεψή της στο μετρό. «Κουνηθείτε» είπε σε κάποια φάση προς τους δημοσιογράφους, για να διευκολύνει τους επιβάτες που προσπαθούσαν να επιβιβαστούν στα γεμάτα βαγόνια. Φυσικά, ανάμεσα στους επιβάτες, πολλοί δεν θορυβήθηκαν καθόλου με την παρουσία της και μάλιστα μια γυναίκα που στεκόταν για πολλή ώρα ακριβώς πίσω της δεν έβγαλε καν τα ακουστικά από τα αυτιά της, μέχρι που η Χίλαρι Κλίντον της απηύθυνε το λόγο ρωτώντας την γνώμη της για τις μεταφορές. Επίσης μια άλλη επιβάτης φέρεται να μην κατάφερε να κατέβει στη στάση που ήθελε, καθώς η φρουρά της Αμερικανίδας υποψηφίου και οι δημοσιογράφοι είχαν προκαλέσει ακόμη μεγαλύτερο συνωστισμό στο ήδη υπερφορτωμένο βαγόνι.
Η Χίλαρι Κλίντον πήρε το μετρό στη Νέα Υόρκη για να δείξει προσιτή, αλλά προκάλεσε ένα μίνι χάος Η Χίλαρι κατέβηκε μετά από δύο στάσεις και συνέχισε αλλού την περιοδεία της. Mε αφορμή όλα όσα έγιναν σήμερα στο μετρό της Νέα Υόρκης, τα αμερικανικά media θυμήθηκαν και ανέσυραν τις φωτογραφίες της Χίλαρι από το 1992. Τότε που για να ενισχύσει την προεκλογική καμπάνια του συζύγου της, Μπιλ Κλίντον, είχε ξαναβρεθεί στο μετρό, ως μελλοντική Πρώτης Κυρία των ΗΠΑ.


Πηγή: lifo.gr