Τετάρτη 27 Απριλίου 2016

Ρωσία: Ο «Πούτιν» παίρνει το μετρό για να πάει στη «δουλειά»

Η φωτογραφία έγινε viral.

Έκπληκτοι οι επιβάτες στο μετρό της Μόσχας είδαν τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν να κάθεται ανάμεσά τους. «Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν παίρνει το μετρό για να πάει στην δουλειά του»; Αυτό αναρωτήθηκαν οι έκπληκτοι επιβάτες του μετρό της Μόσχας όταν είδαν τον ισχυρό άντρα του Κρεμλίνου να κάθεται ατάραχος ανάμεσά τους. Ένας τολμηρός επιβάτης πήρε το κινητό του, φωτογράφισε τον 63χρονο «Πούτιν» και ανέβασε την επίμαχη φωτογραφία στο ρωσικό κοινωνικό δίκτυο Vkontakte.

Η φωτογραφία έγινε αμέσως viral και τα σχόλια υπήρξαν ποικίλα, μόνο που δεν επρόκειτο για τον ίδιο τον πρόεδρο της χώρας, αλλά για έναν «σωσία» του, που όμως η ομοιότητα με τον Βλαντιμίρ Πούτιν είναι κάτι παραπάνω από εκπληκτική.

«Απορώ γιατί οι άνθρωποι δεν άρχισαν να τον χτυπούν», γράφει ένας χρήστης, που σίγουρα δεν συγκαταλέγεται ανάμεσα στους ψηφοφόρους του Πούτιν, «Απλά, αυτός είναι ο Ρώσος πρόεδρος και απλά, βρίσκεται στην διαδρομή για την δουλειά», αναφέρει άλλος χρήστης και κάποιος που δείχνει να «συμπάσχει» με τον συμπαθή σωσία του Πούτιν, γράφει: «Τον καημένο, θα πρέπει να υποφέρει όλη του την ζωή με αυτό το πρόσωπο».

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν, που είναι πρόεδρος της Ρωσίας από το 2012, έχει φωτογραφηθεί μέχρι σήμερα σε πολλές φάσεις της ζωής του, όπως να κάνει ιππασία, να ψαρεύει, να κολυμπά σε παγωμένο ποτάμι της Σιβηρίας, αλλά, μέχρι τώρα τουλάχιστον, δεν έχει πάρει το μετρό για να πάει στο Κρεμλίνο.


Συντάκτης: Εύα Παυλάτου
Πηγή: protothema.gr