Παρασκευή 8 Απριλίου 2016

Ληστεύουν μέσα σε συρμούς του Προαστιακού.

Δύο ληστείες και μάλιστα μέσα σε βαγόνια του Προαστιακού, κατά νεαρών σημειώθηκε, από την Τρίτη το βράδυ μέχρι και το απόγευμα της Τετάρτης.

Δράστες και στις δύο περιπτώσεις, όπως αναφέρουν ασφαλείς πληροφορίες του notioanatolika.gr, ήταν νεαρά άτομα Ρομά, και θύματα στην πρώτη περίπτωση δύο παιδιά ηλικίας 14 και 16 ετών και στη δεύτερη ένας 20χρονος.
Το πρώτο περιστατικό σημειώθηκε γύρω στις 10 το βράδυ της Τρίτης όταν τρία άτομα Ρομά, με την απειλή μαχαιριού άρπαξαν από τους δύο ανηλίκους τα κινητά τηλέφωνά τους, μεταξύ των σταθμών Δουκίσσης Πλακεντίας και Παλλήνης!

Το δεύτερο περιστατικό σημειώθηκε λίγο πριν από τις 8 το απόγευμα της Τετάρτης όταν δύο άτομα της φυλής Ρομά και πάλι, με την απειλή σωματικής βίας άρπαξαν από 20χρονο Γλυκονεριώτη το κινητό τηλέφωνό του και 30 ευρώ τα οποία είχε επάνω του!

Θύμα και θύτες βρίσκονταν επίσης σε βαγόνι του Προαστιακού και η ληστεία σημειώθηκε στη διαδρομή από το σιδηροδρομικό κέντρο Αχαρνών προς τον σταθμό της Μεταμόρφωσης.

Όπως είναι φυσικό, οι τα δύο αυτά περιστατικά δημιουργούν σοβαρά ερωτήματα για την ασφάλεια των επιβατών του Προαστιακού ενώ σημαντικό φως αναμένεται να ρίξουν τα βίντεο που υπάρχουν από τις κάμερες του κλειστού κυκλώματος στους σταθμούς!

Όπως και να έχει βέβαια όσοι χρησιμοποιούν τον Προαστιακό, πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί και να αποφεύγουν να κρατούν στα χέρια τους τα κινητά τους ή άλλα αντικείμενα τα οποία είναι δυνατόν να προκαλέσουν επίδοξους ληστές!

Πηγή: notioanatolika.gr