Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2016

Αυτό το Σάββατο η Κρατική Ορχήστρα θα παίξει στο Μετρό Ομόνοια - Ακολουθούν Πειραιάς και Σύνταγμα.

ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ

Τρία μουσικά σύνολα της Κ.Ο.Α. πραγματοποιούν ισάριθμες συναυλίες σε κεντρικούς σταθμούς του Μετρό στις 27/02, 05/03 και 19//03. Ελεύθερη ακρόαση για το κοινό.
Τα ραντεβού είναι με ελεύθερη είσοδο και η πρώτη συναυλία έχει προγραμματιστεί για το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου στις 13.00 στο σταθμό Ομόνοια.


Πρόκειται για το σύνολο Metallon - Κουιντέτο Χάλκινων Πνευστών και Κρουστών όπου συμμετέχουν οι: Παναγιώτης Καίσαρης- τρομπέτα, Γιάννης Καραμπέτσος-τρομπέτα, Κώστας Αυγερινός-τρομπόνι, Κώστας Σίσκος-κόρνο, Γιώργος Ραράκος- τούμπα, Σπύρος Λάμπουρας-κρουστά. 


Η δεύτερη συναυλία έχει προγραμματιστει για το Σάββατο 5 Μαρτίου στις 13.00 στο σταθμό Σύνταγμα απο το Κουιντέτο Ξύλινων Πνευστών (Βαγγέλης Σταθουλόπουλος-φλάουτο, Χριστίνα Παντελίδου-όμποε, Σπύρος Μουρίκης-κλαρινέτο, Γρηγόρης Ασωνίτης-κόρνο, Οδυσσέας Μπάσσιος- φαγκότο). 


Τρίτο ραντεβού για το Σάββατο 19 Μαρτίου, στις 13.00 στο σταθμό Πειραιάς με το Τρίο εγχόρδων με φλάουτο (Φρανκ Γιάρκε-φλάουτο, Χριστόφορος Καραθανάσης-βιολί, Μάνος Γουβέλης- βιόλα, Χριστίνα Κούτρου-βιολοντσέλο).


Οι τρεις συναυλίες των μουσικών συνόλων της Κ.Ο.Α. πραγματοποιούνται στο πλαίσιο μίας ευρύτερης συνεργασίας της Ορχήστρας με τη ΣΤΑΣΥ Α.Ε. η οποία επιδιώκει να καταστούν τα μέσα σταθερής τροχιάς όχι μόνο ποιοτικά, αλλά και ένα αποτελεσματικό όχημα επικοινωνίας και αλληλεπίδρασης, μέσω του οποίου μπορούν να μεταφερθούν μηνύματα στους χιλιάδες καθημερινούς τους επιβάτες. 


Πηγή: iefimerida.gr