Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2016

Δημοσίευμα ενόχλησε τον κ. Γιώργο Βαρεμένο.

Πέµπτη µεσηµέρι µας τηλεφώνησε ο βουλευτής του νοµού µας κ. Γιώργος Βαρεµένος και µας προειδοποίησε ότι θα κινήσει κάθε ποινική διαδικασία κατά της εφηµερίδας και θα φθάσει, µάλιστα, µέχρι τέλους γιατί δηµοσιεύσαµε «συκοφαντικό λίβελο» εναντίον του.

Είναι πάγια η τακτική ορισµένων ευαίσθητων εθνοπατέρων να βαφτίζουν «λιβέλους» την κριτική που τους ασκούν οι δηµοσιογράφοι ή απλοί πολίτες. Ο Γ. Βαρεµένος «θίχτηκε» από το άρθρο του κ. Βασίλη Μπρούµα «Ο Βαρεµένος παίζει µε το τρενάκι του» µε την οποία καυτηριαζόταν η ερώτηση του βουλευτή για την επαναλειτουργία της σιδηροδροµικής γραµµής σε µια χρονική συγκυρία όπου ο νοµός βράζει και κοινωνικές τάξεις είναι στο δρόµο διεκδικώντας την επιβίωσή τους. Κοινώς σα να του έλεγε ότι «ενώ ο κόσµος καίγεται ο βουλευτής χτενίζεται».

Δηλώνουµε στον κ. Γ. Βαρεµένο ότι δεν µας φοβίζει τίποτε και δεν θα σταµατήσουµε να φιλοξενούµε στο Μέσο µας κριτική για τους αιρετούς. Του γνωστοποιούµε επίσης, γιατί µε το Μεσολόγγι δεν έχει και ιδιαίτερες σχέσεις, ότι στην πόλη της ελευθερίας και της ελευθεροτυπίας δεν περνάνε τέτοιες πρακτικές φίµωσης που θα πλήξουν τον τοπικό Τύπο. Μας χαροποιεί δε ότι απ’ όλα τα µέσα που το δηµοσίευσαν, επέλεξε να... προειδοποιήσει εµάς, αυτό δείχνει ότι είµαστε αρκετά υπολογίσιµοι...

Εάν ο βουλευτής έχει χάσει την ψυχραιµία του και προσπαθεί να αποκρύψει την αλλαγή στάσης και την ψήφο σε επώδυνα µέτρα µε αγωγές σε Μέσα Μαζικής Ενηµέρωσης, τότε είναι δικό του πρόβληµα, όχι δικό µας. Όπως σπέρνει ο καθένας, θερίζει.

Κύριε Βαρεµένε ο δρόµος για τις ποινικές διαδικασίες είναι ελεύθερος και τα σκυλιά δεµένα. Τολµήστε το. Να πέσετε ακόµη πιο χαµηλά...

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΣΤΕΛΛΙΟΣ
Πηγή: aixmi-news.gr