Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2015

Βρετανία: Τραγικό τέλος για 35χρονη μητέρα με κατάθλιψη.


Άφησε τον νεογέννητο γιο της δίπλα στις ράγες και πήδηξε μπροστά στο τρένο.

Η Yolanda Dolton έπασχε από κατάθλιψη και ένιωθε πως ήταν «ανεπαρκής» και πως η οικογένειά της θα ήταν καλύτερα χωρίς εκείνη.
Στις 15 Μαΐου άφησε το γιο της, ασφαλή μέσα στο καρότσι του δίπλα στις ράγες κι εκείνη πήδηξε στις γραμμές την ώρα που περνούσε το τρένο, βάζοντας τραγικό τέλος στη ζωή της.
Η γυναίκα αυτοκτόνησε κοντά στον σταθμό Stone στο Staffordshire. Ο μηχανοδηγός την είδε αλλά δεν είχε χρόνο να σταματήσει την αμαξοστοιχία…
Η 35χρονη άφησε αποχαιρετιστήριες επιστολές στον άνδρα, τους φίλους και την οικογένειά της, ευχαριστώντας τους για την υποστήριξή τους.
Η Dolton, μητέρα και μιας μεγαλύτερης κόρης, εμφάνισε κατάθλιψη όταν στη διάρκεια της δεύτερης εγκυμοσύνης της διαπιστώθηκε πως ο γιος της είχε μια εγκεφαλική ανωμαλία.
Μετά τη γέννηση του αγοριού, η γυναίκα άρχισε να έχει παραισθήσεις και μπήκε σε κλινική για 28 ημέρες, σύμφωνα με όσα προβλέπει το ιατρικό πρωτόκολλο στη Βρετανία.
Σύμφωνα με τις υπηρεσίες ψυχικής υγείας του South Staffordshire και Shropshire, η 35χρονη είχε ζητήσει βοήθεια τον Φεβρουάριο. Είχε διαγνωστεί με ψυχωτική κατάθλιψη και παρέμεινε εθελοντικά στη μονάδα μεταγεννητικής ψυχικής υγείας σε νοσοκομείο του Stafford.
Λίγες ώρες πριν το θάνατό της το προσωπικό της ψυχιατρικής μονάδας την είχε δει και περιγράψει ως «λαμπερή» και «τρυφερή» προς το μωρό της.
Στο βίντεο από την κάμερα ασφαλείας του σταθμού η τραγική μητέρα φαίνεται να σπρώχνει το καρότσι του παιδιού της πέρα από τις ράγες κι εκείνη να πηδά μπροστά στο τρένο.
«Ήταν μια θαυμάσια μητέρα. Ήταν ενθουσιασμένη περιμένοντας το δεύτερο παιδί της αλλά κλονίστηκε βαθιά όταν έμαθε πως υπήρχε κάποια ανωμαλία στην ανάπτυξη του εγκεφάλου του παιδιού», εξήγησε ο αδελφός της.

Πηγή: newsdeast.gr