Κυριακή 30 Αυγούστου 2015

Βαγόνι της εξοχής με πολυτέλεια έκπληξη!


Εξωτερικά μοιάζει με ένα βαγόνι τοποθετημένο στην εξοχή, όμως η πολυτέλεια που υπάρχει στο εσωτερικό του θα σας καταπλήξει.
Το να ζεις σε ένα μικροσκοπικό σπιτάκι- βαγόνι στην εξοχή μπορεί να χαρακτηριστεί σαν μποέμ τρόπος ζωής. Είναι αντισυμβατικό, δημιουργικό και σου προσφέρει ελευθερία από την εξάρτηση των υλικών αγαθών.

Έτσι, όταν ακούμε τη λέξη μποέμ, συνήθως το μυαλό πάει σε ανθρώπους που κυκλοφορούν ξυπόλητοι, φορώντας χρωματιστά ρούχα καθώς ταξιδεύουν στον κόσμο πάνω σε μια μηχανή.

Κάποιοι εκτιμούν την μποέμ αισθητική, αλλά σίγουρα δεν είναι κάτι που αρέσει σε όλους.

Υπάρχουν όμως κάποια μικροσκοπικά και ιδιαίτερα σπίτια, που φαίνεται να έχουν βρει την τέλεια ισορροπία ανάμεσα στο μποέμ στιλ και σε ένα εύκολα κατοικήσιμο χώρο για όλους.

Βρήκαμε λοιπόν αυτήν την μικροσκοπική εξοχική κατοικία που έχει μια τέτοιου είδους αρμονία. Η μποέμ επιρροές είναι εμφανείς, όμως όσο προχωράς προς τα μέσα μένεις με το στόμα ανοιχτό. Αυτό το σπίτι έχει καταφέρει να συνδυάσει το μποέμ και την πολυτέλεια και δεν πιστεύουμε πως υπάρχει κάποιος που δεν θα το εκτιμήσει…Παρακαλούμε κοινοποιήστε αν σας άρεσε το υπέροχο αυτό σπίτι!

Το πανέμορφο αυτό εξοχικό στη Μενέρμπ της Γαλλίας, το αποκαλούν «The Roulotte» που σημαίνει καραβάνι στα Γαλλικά.


Είναι μόλις 17 τετραγωνικά μέτρα και είναι ένα από τα πολλά μικροσκοπικά σπιτάκια που υπάρχουν στο συγκρότημα La Bastide de Marie.


Η πανέμορφη διακόσμηση του χώρου είναι γεμάτη με αποχρώσεις του γαλάζιου, του πορτοκαλί και του σκούρου γήινου κόκκινου και συνδυάζεται με ζεστά ξύλινα έπιπλα που κάνουν κάθε καλεσμένο να νιώθει άρχοντας.


Έχει ένα σαλόνι, μια κρεβατοκάμαρα και ένα μπάνιο. Οι επισκέπτες έχουν πρόσβαση στο εστιατόριο και σε άλλες παροχές εντός του συγκροτήματος και έτσι η κουζίνα είναι περιττή.


Έτσι και αλλιώς, όταν έχεις τέτοια κρεβατοκάμαρα, το μόνο που θέλεις είναι να ξαπλώσεις στο κρεβάτι και να σου φέρουν τα πάντα εκεί έτοιμα.


Ποίος δεν θα ήθελε να ζήσει έστω και μια νύχτα σε αυτό το υπέροχο βαγόνι;

Εσείς θα θέλατε να μείνετε σε ένα τέτοιο σπίτι;

ΠΗΓΗ :tilestwra.com