Δευτέρα 22 Ιουνίου 2015

Η.Π.Α: Απίστευτη διάσωση οδηγού από αστυνομικούς. Εμπορικό τρένο, παρασέρνει το αυτοκίνητό του, μπροστά στα μάτια τους!!! Δείτε το βίντεο!!!

Freight train slams into SUV in Newark, Del. Δύο αστυνομικοί έσωσαν τη ζωή ενός άνδρα, δευτερόλεπτα πριν ένα εμπορικό τρένο, διάλυση το SUV αυτοκίνητό του, στο Newark του Delaware.
 Το περιστατικό συνέβη στις 11.00 μμ Κυριακή (ώρα Η.Π.Α)  στην σιδηροδρομική διασταύρωση Νέο Λονδίνο, 100 τετράγωνα από την οδό West Main.
 Το τρένο ταξίδευε από την Τζόρτζια στη Νέα Υόρκη με τρεις μηχανές Λοκομοτίβ, 37 βαγόνια με διάφορα εμπορεύματα και 23 κενά.
 Ο 76 χρονος οδηγός George Kichline, από Άλφα του Τζέρσει, προσπάθησε να πάρει μια στροφή με το αυτοκίνητο του, αλλά κόλλησε στα χαλίκια των γραμμών. Οι δύο αστυνομικοί που βρισκόταν εκεί για μια πρόσθετη υπηρεσία, κάλεσαν το 911 (αριθμός Η.Π.Α έκτακτης ανάγκης) σπεύδοντας να σώσουν τον 76 χρονό άντρα.  Η προειδοποιητική σήμανση σταμάτησε, με τις μπάρες να κατεβαίνουν, αλλά με τους αστυνομικούς να έχουν βγάλει εκτός οχήματος τον άντρα, ακριβώς πάνω στην ώρα. Λίγο αργότερα το τρένο χτύπησε το όχημα, με τη σύγκρουση να εκτοξεύει το SUV του, περίπου 400 μέτρα κατά μήκος της σιδηροδρομικής γραμμής.  Κανένας δεν τραυματίστηκε. Ο 76 χρονος δήλωσε, ότι προσπαθούσε να σταθμεύσει το αυτοκίνητο του αλλά δεν μπόρεσε. 
 Το όχημα μετακινήθηκε από τις σιδηροδρομικές γραμμές στις 12.15 π.μ (ώρα Η.Π.Α), με την κυκλοφορία να επανέρχεται κανονικά.
 Το ατύχημα παραμένει υπό έρευνα.



Επιμέλεια: "Σιδηροδρομικά Νέα"