Πέμπτη 25 Ιουνίου 2015

Μαχαίρωσαν σπουδαστή στον σιδηροδρομικό σταθμό της Λάρισας!

Μαχαίρωσαν σπουδαστή στον Σταθμό Για ένα… «στραβοκοίταγμα» κατέληξε μαχαιρωμένος στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας ένας 22χρονος σπουδαστής του ΤΕΙ Λάρισας, καταγόμενος από την Αθήνα.
Η παρέα των τριών σπουδαστών, στις 3.10’ προχθές τα ξημερώματα βρέθηκε στον Σταθμό του ΟΣΕ και για ασήμαντη αφορμή (σ.σ. ένα… «στραβοκοίταγμα», σύμφωνα με μαρτυρίες) ήρθε σε αντιπαράθεση με τρεις αγνώστους και έτσι «πιάστηκαν στα χέρια».
 Το αποτέλεσμα ήταν οι τρεις άγνωστοι να επιτεθούν στον 22χρονο σπουδαστή, προκαλώντας του σωματικές βλάβες. Χτυπώντας τον αρχικά με τα χέρια και το πόδια, στο σώμα, στα πόδια και στο πρόσωπο για να τον τραυματίσουν στη συνέχεια με μαχαίρι στην αριστερή πλευρά του σώματός του, στο ύψος της σπλήνας. Μαχαιριά που, όπως αποδείχθηκε στη συνέχεια μετά τις ιατρικές εξετάσεις, τραυμάτισε ευτυχώς ελαφρά τον 22χρονο.
 Ο συμφοιτητής του 22χρονου μετέφερε τον τραυματισμένο φίλο του στα Επείγοντα του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες ενώ για προληπτικούς λόγους εισήχθη για νοσηλεία στη Χειρουργική Κλινική του Νοσοκομείου. Οι τρεις δράστες αναζητούνται από την ΕΛ.ΑΣ.

Πηγή: eleftheria.gr