Κυριακή 24 Μαΐου 2015

Μ. Βρετανία: Σάλος με ανακοίνωση σε σταθμό τρένου!!!

«Συγγνώμη για την καθυστέρηση, αλλά κάποιος δεν άντεχε να ζει»! -Σάλος στη Βρετανία με ανακοίνωση σε σταθμό τρένου Μια ανακοίνωση-σοκ σύνοδευε την αναγγελία καθυστέρησης σε δρομολόγιο τρένου στη Μεγάλη Βρετανία.

  «Συγγνώμη για την καθυστέρηση, αλλά κάποιος δεν μπήκε στον κόπο να ζήσει περισσότερο»(!), ακούστηκε από τα μεγάφωνα συρμού που εκτελούσε το δρομολόγιο Πάντιγκτον-Πλίμουθ και αφορούσε στην αυτοκτονία ενός ανθρώπου που έπεσε στις ράγες.
  Οπως αναφέρει το BBC, μάλιστα, η ανακοίνωση ακούστηκε δύο φορές και, όπως ήταν φυσικό, άφησε εμβρόντητους τους επιβάτες, μία από τους οποίους κατήγγειλε το περιστατικό. Η σιδηροδρομική εταιρεία First Great Western αναγκάστηκε να απολογηθεί γι' αυτή την αισχρή ανακοίνωση, ζητώντας συγγνώμη από όποιους τυχόν ενόχλησε.
  Οπως είπε η καταγγέλουσα φοιτήτρια Esmée Phillips στην Daily Mail, πολλοί ακόμα επιβάτες διαμαρτυρήθηκαν έντονα για το περιστατικό και συνέχισε: «Ολοι όσοι βρίσκονταν δίπλα μου έμειναν με το στόμα ανοιχτό, σοκαρισμένοι. Ηταν πολύ δυσάρεστο αυτό που συνέβη». 
  Από την πλευρά της, η εταιρεία ανακοίνωσε ότι «το συμβάν βρίσκεται υπό εξέταση», ζητώντας συγγνώμη για ό,τι συνέβη.

Πηγή: iefimerida.gr